Jouw post onze zorg

Meld je aan voor de
Pro-Mailservice

Al meer dan 10 jaar verzorgt Promedico de griep- en pneumokokkenmailing. Dit doen wij voor alle huisartsenpraktijken, ongeacht de HIS-leverancier. Het aantal brieven dat wij jaarlijks versturen is in die tijd gegroeid naar ruim 750.000.

We maken het oproepen van jouw patiënten voor de griep- en pneumokokkenvaccinatie graag zo eenvoudig mogelijk. Hiervoor hebben we de Pro-Mailservice opgezet! Via dit online portaal heb jij als klant zelf de regie over je mailing. Dit heeft een aantal voordelen:

  • Het is efficiënt; zowel in uren als in kosten.
  • Je bepaalt zelf de inhoud van jouw mailing en het verzendmoment.
  • Het portaal werkt eenvoudig en is intuïtief.
  • Je hebt zelf de regie over je mailing, via een eigen wizard.

Via het Pro-mailservice portaal kun je losse griep- en pneumokkenmailings samenstellen, maar deze kan je ook combineren. Dit is handig wanneer je patiënten die beide vaccinaties moeten krijgen, op hetzelfde tijdstip wilt uitnodigen.

Voor elke mailing kun je eenvoudig een vaccinatieschema opstellen waarbij de patiënten per gekozen datum en tijdvak uitgenodigd kunnen worden. Tevens kan je voor elke mailing een aparte brief maken voor de thuisprikkers.

De kosten voor de Pro-Mailservice bedragen €0,70 per brief, dit is inclusief portokosten en exclusief BTW.

Je kan je registreren voor de Pro-Mailservice middels het formulier hieronder. Na registratie volgt een validatie. Je ontvangt vanzelf meer informatie van ons over je registratie en over het portaal.

Bekijk een preview van het portaal.

Bekijk hiernaast een korte impressie van wat het portaal te bieden heeft.