Sanday

Ook zo benieuwd naar de apothekersfeatures van Sanday?

Omdat we het maximum aantal aanmeldingen hebben bereikt is de aanmeldmogelijkheid gesloten.

De eerste praktijken zijn live op Sanday! En zowel wij als de praktijken hebben veel geleerd over het platform. Tijdens onze demo avonden kregen wij veel vragen over de apothekersfeatures van Sanday. Daarom organiseren wij twee demo avonden, waar we alleen ingaan op de apothekersfeatures van Sanday!

De demo’s worden gehouden op 28 maart en 6 april, van 18:30 tot 20:00 uur.
We hebben plek voor 50 personen per avond, meld je dus snel aan.

Let op: De demo is alleen bedoeld voor klanten van Promedico.

Op 12 december is ‘Medisch Centrum de Weght’ als eerste praktijk live gegaan op Sanday. De apotheek van deze apotheekhoudende praktijk werkte al met Sanday. Nu is daar dus de huisartsenpraktijk bijgekomen. Zo is dit de eerste praktijk die volledig draait op het gloednieuwe Sanday platform. Op 20 februari is daar Huisartsenpraktijk Dieleman op gevolgd. Zij zijn van VDF ín één keer gemigreerd naar Sanday.

De afgelopen periode is er ontzettend hard gewerkt door ons ontwikkelteam én de praktijk om dit resultaat te bereiken. De komende periode staat in het teken van doorontwikkeling. We optimaliseren ons platform aan de hand van de feedback die we krijgen van bovenstaande praktijken. Daarna gaan ook de volgende praktijken live in het komende kwartaal.

Wij begrijpen het als jij veel vragen hebt over het platform. Inmiddels hebben wij en de praktijk al veel geleerd over Sanday. Daarom organiseren we een demo met vragen uur. In dit uur kan jij al je vragen stellen over de apothekersfeatures van Sanday aan Hanneke Tan, praktijkhouder en huisarts van Medisch Centrum de Weght.

De demo avonden worden gehouden op 28 maart en 6 april, van 18:30 tot 20:00 uur.

Let op
: deze demo is alleen bedoeld voor klanten.