Sanday

Meld je aan voor de demo met vragenuur!

Op 12 december is ‘Medisch Centrum de Weght’ als eerste praktijk live gegaan op Sanday. De apotheek van deze apotheekhoudende praktijk werkte al met Sanday (APRO). Nu is daar dus de huisartsenpraktijk bijgekomen. Zo is dit de eerste praktijk die volledig draait op het gloednieuwe Sanday platform.

De afgelopen periode is er ontzettend hard gewerkt door ons ontwikkelteam én de praktijk om dit resultaat te bereiken. De komende periode staat in het teken van doorontwikkeling. We optimaliseren ons huisartsenplatform aan de hand van de feedback die we krijgen van de praktijk. Daarna gaan ook de volgende tien praktijken live in het komende kwartaal.

Wij begrijpen het als jij veel vragen hebt over het platform. Inmiddels hebben wij en de praktijk al veel geleerd over Sanday. Daarom organiseren we een demo en vragen uur. In dit uur kan jij al je vragen stellen. Hanneke Tan, praktijkhouder en huisarts van Medisch Centrum de Weght, beantwoordt deze graag voor je. Ook vertellen we meer over de plannen voor de komende periode.

Het Sanday vragen uurtje en demo worden gehouden op 24 en 25 januari van 18:30 tot 20:00 uur.

Update: De avonden, 24 -en 25 januari zitten vol. Meld je nu aan voor de wachtrij, bij voldoende aanmeldingen organiseren wij een derde avond!

Geen plekken meer beschikbaar. Meld je nu aan voor de wachtrij, bij voldoende aanmeldingen organiseren wij een derde avond