Sanday

Meld je aan voor de demo met vragenuur!

Omdat we het maximum aantal aanmeldingen hebben bereikt is de aanmeldmogelijkheid gesloten.

Er was veel belangstelling voor onze demo avonden. Daarom organiseren wij een extra demo avond, op 20 maart, van 18:30 tot 20:00 uur. Ook voor deze avond geldt een maximum van 50 aanmeldingen.

Let op: De demo is alleen bedoeld voor klanten van Promedico.

Op 12 december is ‘Medisch Centrum de Weght’ als eerste praktijk live gegaan op Sanday. De apotheek van deze apotheekhoudende praktijk werkte al met Sanday (APRO). Nu is daar dus de huisartsenpraktijk bijgekomen. Zo is dit de eerste praktijk die volledig draait op het gloednieuwe Sanday platform. Op 20 februari is daar Huisartsenpraktijk Dieleman op gevolgd. Zij zijn van VDF ín één keer gemigreerd naar Sanday.

De afgelopen periode is er ontzettend hard gewerkt door ons ontwikkelteam én de praktijk om dit resultaat te bereiken. De komende periode staat in het teken van doorontwikkeling. We optimaliseren ons huisartsenplatform aan de hand van de feedback die we krijgen van bovenstaande praktijken. Daarna gaan ook de volgende tien praktijken live in het komende kwartaal.

Wij begrijpen het als jij veel vragen hebt over het platform. Inmiddels hebben wij en de praktijk al veel geleerd over Sanday. Daarom organiseren we een demo en vragen uur. In dit uur kan jij al je vragen stellen. Hanneke Tan, praktijkhouder en huisarts van Medisch Centrum de Weght, beantwoordt deze graag voor je. Ook vertellen we meer over de plannen voor de komende periode.

Deze extra Sanday demo wordt gehouden op 20 maart, van 18:30 tot 20:00 uur.

Let op
: deze demo is alleen bedoeld voor klanten.