Dienst

Actueel medicatieoverzicht

Het is voor u als zorgverlener belangrijk dat het medicatieoverzicht van uw patiënten volledig en actueel is. U wilt tenslotte weten welke medicatie uw patiënt nu gebruikt en in het verleden heeft gebruikt. Zo kunt u de kwaliteit van de zorg en de veiligheid van uw patiënten garanderen. Promedico heeft daarom een adviesrapport opgesteld, dat u en uw apotheker(s) helpt bij de samenwerking rondom het actueel medicatieoverzicht. Krijgt u liever wat hulp? Wij bieden u ook de mogelijkheid samen met u en uw apotheker(s) de informatiesystemen beter in te richten en duidelijke werkafspraken te maken. Dit maakt het medicatieoverzicht zo actueel en volledig mogelijk en dat is beter voor iedereen.

Wat doen wij voor u?

Als u gebruik maakt van onze dienst, sturen wij u een intakeformulier op. Op basis van de door u ingevulde informatie bereiden wij ons goed voor op uw specifieke situatie. We komen vervolgens bij u in de praktijk langs om u en uw apotheker(s) te adviseren over werkprocessen, werkafspraken en instellingen. U ontvangt van ons een adviesrapport op maat, waar u en uw apothekers zelfstandig mee aan de slag gaan in de praktijk en in de apotheek. Zo dragen alle medewerkers bij aan het actueel medicatieoverzicht, waardoor uw patiënten de meest optimale zorg krijgen.

De Pro’s van de dienstverlening op een rij

  • Inventarisatie bij u in de praktijk
  • Adviesrapport op maat voor u en de apotheker(s)
  • Telefonische evaluatie
  • Goede werkprocessen en duidelijke werkafspraken
  • Een zo actueel mogelijk medicatieoverzicht

Aanmelden en contact

Wilt u graag gebruik maken van onze dienst of heeft u nog vragen? Bel 030-601 6616 of mail naar offerte@promedico.nl. Wij helpen u graag verder.

“We hebben gezamenlijk veel inspanningen gedaan, maar het is absoluut de moeite waard.”

Frea Verhoeven, Manager Huisartsenpraktijk