Aantreden COO en commercieel directeur Promedico Groep
22 mei, 2018

Op 5 maart jl. is Mark Verheijen door de Stichting Digitaal Geïntegreerde Zorg benoemd tot mede uitvoerend bestuurder van de Promedico Groep naast CEO Pita van Arkel.

Met de vereniging van de verschillende bedrijven onder de Promedico Groep tot de Promedico Groep, is het bedrijf de afgelopen jaren gegroeid en veelzijdiger geworden. Het aantreden van Mark Verheijen als COO van de Promedico Groep vormt volgens Pita van Arkel de volgende stap in deze succesvolle doorontwikkeling. Waar Pita van Arkel zich vanaf heden richt op extern, zal Mark Verheijen zich in het bijzonder namelijk richten op de interne organisatie van de Promedico Groep als geheel.

Mark Verheijen brengt een rijke ervaring in de IT. De afgelopen 15 jaar was hij werkzaam in de financiële sector, onder meer als directeur IT voor BinckBank en als CEO van Able. Zijn kennis en ervaring met het vak maken hem volgens CEO Pita van Arkel dan ook een grote aanwinst voor het bedrijf.
Voor Mark Verheijen zelf speelde de maatschappelijke betrokkenheid van de Promedico Groep een belangrijke rol in zijn keuze voor het bedrijf. Verheijen: “De Promedico Groep is een uniek bedrijf als stichting zonder winstoogmerk. Innovatie en bijdragen aan de zorg staat echt voorop. Ik ben er dan ook trots op mee te bouwen aan het succes van dit mooie bedrijf.”

Erwin Bader aangetreden als commercieel directeur Promedico Groep

Op 1 februari jl. is Erwin Bader aangetreden als commercieel directeur van de Promedico Groep.

Binnen deze functie staat het begrijpen van de verschillende klanten centraal. De focus ligt dan ook op de service aan huidige klanten, het uitbouwen van het klantportfolio en klantervaring. Met ruime ervaring op het gebied van marketing, sales en customer experience is hij hier volgens CEO Pita van Arkel de aangewezen persoon voor.

De afgelopen jaren hebben de verschillende bedrijven onder de Promedico Groep zich verenigd tot de Promedico Groep. De klantportfolio is hierdoor uitgebreid en veelzijdiger geworden. Het aantreden van Erwin Bader als commercieel directeur is zodoende een logische volgende stap. Pita van Arkel: “De veelzijdigheid van onze klanten vraagt om een expert op het gebied van klantbegrip en klantervaring, iemand die zorgt voor optimale dienstverlening voor al onze klanten op individueel gebied en als groep.”

De keuze om bij de Promedico Groep te werken hing voor Erwin Bader nauw samen met de overtuiging van het bedrijf dat ICT een enabler behoort te zijn voor zorg. Bader: “In mijn visie behoort de beste zorg beschikbaar te zijn voor iedereen, deze visie zit de Promedico Groep in het bloed.”

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...