Aantreden COO en commercieel directeur Promedico Groep
22 mei 2018

Op 5 maart jl. is Mark Verheijen door de Stichting Digitaal Geïntegreerde Zorg benoemd tot mede uitvoerend bestuurder van de Promedico Groep naast CEO Pita van Arkel.

Met de vereniging van de verschillende bedrijven onder de Promedico Groep tot de Promedico Groep, is het bedrijf de afgelopen jaren gegroeid en veelzijdiger geworden. Het aantreden van Mark Verheijen als COO van de Promedico Groep vormt volgens Pita van Arkel de volgende stap in deze succesvolle doorontwikkeling. Waar Pita van Arkel zich vanaf heden richt op extern, zal Mark Verheijen zich in het bijzonder namelijk richten op de interne organisatie van de Promedico Groep als geheel.

Mark Verheijen brengt een rijke ervaring in de IT. De afgelopen 15 jaar was hij werkzaam in de financiële sector, onder meer als directeur IT voor BinckBank en als CEO van Able. Zijn kennis en ervaring met het vak maken hem volgens CEO Pita van Arkel dan ook een grote aanwinst voor het bedrijf.
Voor Mark Verheijen zelf speelde de maatschappelijke betrokkenheid van de Promedico Groep een belangrijke rol in zijn keuze voor het bedrijf. Verheijen: “De Promedico Groep is een uniek bedrijf als stichting zonder winstoogmerk. Innovatie en bijdragen aan de zorg staat echt voorop. Ik ben er dan ook trots op mee te bouwen aan het succes van dit mooie bedrijf.”

Erwin Bader aangetreden als commercieel directeur Promedico Groep

Op 1 februari jl. is Erwin Bader aangetreden als commercieel directeur van de Promedico Groep.

Binnen deze functie staat het begrijpen van de verschillende klanten centraal. De focus ligt dan ook op de service aan huidige klanten, het uitbouwen van het klantportfolio en klantervaring. Met ruime ervaring op het gebied van marketing, sales en customer experience is hij hier volgens CEO Pita van Arkel de aangewezen persoon voor.

De afgelopen jaren hebben de verschillende bedrijven onder de Promedico Groep zich verenigd tot de Promedico Groep. De klantportfolio is hierdoor uitgebreid en veelzijdiger geworden. Het aantreden van Erwin Bader als commercieel directeur is zodoende een logische volgende stap. Pita van Arkel: “De veelzijdigheid van onze klanten vraagt om een expert op het gebied van klantbegrip en klantervaring, iemand die zorgt voor optimale dienstverlening voor al onze klanten op individueel gebied en als groep.”

De keuze om bij de Promedico Groep te werken hing voor Erwin Bader nauw samen met de overtuiging van het bedrijf dat ICT een enabler behoort te zijn voor zorg. Bader: “In mijn visie behoort de beste zorg beschikbaar te zijn voor iedereen, deze visie zit de Promedico Groep in het bloed.”

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.