Alle vestigingen GAZO over
9 mei 2016

Zes gezondheidscentra, één informatiesysteem. Stichting GAZO gebruikt sinds vandaag op alle vestigingen Promedico-ASP. De organisatie koos in september 2015 voor het HIS van Promedico en ging gefaseerd over. Het project is met gezondheidscentrum Nellestein succesvol afgerond en 110 zorgverleners werken in het nieuwe systeem.

Maandag 7 maart 2016 nam Venserpolder als eerste locatie Promedico-ASP in gebruik. Daarna volgden met korte tussenpozen de andere vijf gezondheidscentra. Francine Francke, Directeur Bedrijfsvoering bij Stichting GAZO, blikt terug. “Het was een leerzaam project. Bij iedere vestiging deden we nieuwe ervaringen op. Die pasten we direct toe bij de andere centra en zo ging het steeds makkelijker.”

Samenwerking

De samenwerking tussen GAZO en Promedico was erg prettig. Francke: “Promedico heeft echt geluisterd naar onze wensen en een goede conversie afgeleverd. De projectleden zijn betrokken en daadkrachtig en we hebben het gezamenlijk tot een succes gemaakt. Bij wensen of problemen werd altijd goed geluisterd en een passende oplossing gezocht”.

Over Stichting GAZO

Stichting Gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost, oftewel GAZO, biedt eerstelijnsgezondheidszorg in Amsterdam Zuidoost. GAZO bestaat uit zes gezondheidscentra, die in totaal aan ruim 45.000 inwoners in Amsterdam Zuidoost zorg leveren. De aanwezige disciplines werken onderling nauw samen. Ontwikkelingen op dit gebied staan nooit stil en samenwerking staat altijd in dienst van de patiëntenzorg.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.