Alle vestigingen GAZO over
9 mei, 2016

Zes gezondheidscentra, één informatiesysteem. Stichting GAZO gebruikt sinds vandaag op alle vestigingen Promedico-ASP. De organisatie koos in september 2015 voor het HIS van Promedico en ging gefaseerd over. Het project is met gezondheidscentrum Nellestein succesvol afgerond en 110 zorgverleners werken in het nieuwe systeem.

Maandag 7 maart 2016 nam Venserpolder als eerste locatie Promedico-ASP in gebruik. Daarna volgden met korte tussenpozen de andere vijf gezondheidscentra. Francine Francke, Directeur Bedrijfsvoering bij Stichting GAZO, blikt terug. “Het was een leerzaam project. Bij iedere vestiging deden we nieuwe ervaringen op. Die pasten we direct toe bij de andere centra en zo ging het steeds makkelijker.”

Samenwerking

De samenwerking tussen GAZO en Promedico was erg prettig. Francke: “Promedico heeft echt geluisterd naar onze wensen en een goede conversie afgeleverd. De projectleden zijn betrokken en daadkrachtig en we hebben het gezamenlijk tot een succes gemaakt. Bij wensen of problemen werd altijd goed geluisterd en een passende oplossing gezocht”.

Over Stichting GAZO

Stichting Gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost, oftewel GAZO, biedt eerstelijnsgezondheidszorg in Amsterdam Zuidoost. GAZO bestaat uit zes gezondheidscentra, die in totaal aan ruim 45.000 inwoners in Amsterdam Zuidoost zorg leveren. De aanwezige disciplines werken onderling nauw samen. Ontwikkelingen op dit gebied staan nooit stil en samenwerking staat altijd in dienst van de patiëntenzorg.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...