APRO 3.6 nu beschikbaar
12 mei, 2020

APRO release 3.6 bevat weer veel nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. Een paar hebben we er hieronder uitgelicht.

Facturatie

In deze release zijn verschillende zaken aangepast rondom facturatie.

In je retourinformatie zie je in één oogopslag of er met een factuur nog iets gedaan moet worden. Zo houd je altijd overzicht.

Als er gebruik wordt gemaakt van een servicebureau, kan deze postbusfunctie gebruikt worden in APRO.

Verder worden meer mogelijkheden geboden om de statussen van een factuur te wijzigen, worden regels logischer op de factuur getoond en is er een rapport toegevoegd om de omzet per ter hand gestelde verstrekking inzichtelijk te maken.

Dit alles geeft meer eenvoud en gemak bij het verwerken van je declaratie.

Ondersteuning van HoverCam

Als alternatief voor de scan app en/of het printen van QR codes voor het digitaliseren van papieren documenten, ondersteunt APRO vanaf nu ook een zogeheten ‘HoverCam’. Dit is een statiefje met geïntegreerde camera waardoor het eenvoudiger en sneller wordt om een document te digitaliseren.

Zorgcombinaties

Vanaf versie 3.6 kun je in APRO werken binnen dezelfde zorgcombinatie. Op deze manier kun je bijvoorbeeld patiëntendossiers met elkaar delen en zo eenvoudig samenwerken. Ook kan er met één gebruikersnaam ingelogd worden in meerdere apotheken, ook zonder UZI-pas

Wat is er nog meer…?

Het volledige overzicht van de nieuwe functionaliteiten en verbeteringen vinden klanten in de release notes van APRO.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...