APRO 3.9: De nieuwe functionaliteiten
8 sep, 2020

APRO release 3.9 is beschikbaar en bevat weer nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. Hieronder hebben we er een paar voor jullie uitgelicht. Uitgebreide beschrijvingen zijn te vinden in de release notes.

Wat vind je terug in deze release…?

In deze zomerperiode kenmerkt de release zich vooral door allerlei kleine verbeterpunten die erin verwerkt zitten. Denk aan het tonen van de versie van de G-standaard, tot het tonen van de groothandel bij de mutatie “ontvangst” van een artikel. Voor onze T&T zijn enkele puntjes op de ‘i’ gezet en het is nu weer mogelijk om een adres op de etiketten te printen die op de doosjes geplakt worden. Dit werd toch gemist door enkele apotheken.

Daarnaast hebben we ook aan wat grotere projecten gewerkt zoals het realiseren van de groothandel koppelingen met Brocacef. We zijn op dit moment aan het testen en de verwachting is dat begin oktober deze koppelingen gebruikt kunnen worden.

Wat is er nog meer…?

Het volledige overzicht van de nieuwe functionaliteiten en verbeteringen vinden klanten in de release notes van APRO.

Kijk je liever een filmpje…?

Vind je het fijner om de inhoud van release 3.9 te zien via een filmpje? In 3,5 minuut word je bijgepraat over de verbeteringen in release 3.9.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Masterclasses VDF 2020

Masterclasses VDF 2020

Nog efficiënter (samen)werken en alle functionaliteiten van Promedico-VDF optimaal benutten, dat is waar onze masterclasses op gericht zijn. Al uw vragen worden beantwoord én u bent na het volgen van een masterclass meteen op de hoogte van alle...