APRO 3.9: De nieuwe functionaliteiten
8 september 2020

APRO release 3.9 is beschikbaar en bevat weer nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. Hieronder hebben we er een paar voor jullie uitgelicht. Uitgebreide beschrijvingen zijn te vinden in de release notes.

Wat vind je terug in deze release…?

In deze zomerperiode kenmerkt de release zich vooral door allerlei kleine verbeterpunten die erin verwerkt zitten. Denk aan het tonen van de versie van de G-standaard, tot het tonen van de groothandel bij de mutatie “ontvangst” van een artikel. Voor onze T&T zijn enkele puntjes op de ‘i’ gezet en het is nu weer mogelijk om een adres op de etiketten te printen die op de doosjes geplakt worden. Dit werd toch gemist door enkele apotheken.

Daarnaast hebben we ook aan wat grotere projecten gewerkt zoals het realiseren van de groothandel koppelingen met Brocacef. We zijn op dit moment aan het testen en de verwachting is dat begin oktober deze koppelingen gebruikt kunnen worden.

Wat is er nog meer…?

Het volledige overzicht van de nieuwe functionaliteiten en verbeteringen vinden klanten in de release notes van APRO.

Kijk je liever een filmpje…?

Vind je het fijner om de inhoud van release 3.9 te zien via een filmpje? In 3,5 minuut word je bijgepraat over de verbeteringen in release 3.9.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.