Huidige ontwikkelingen APRO
12 nov, 2019

In de huidige release van APRO zitten (weer) nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. Een volledig overzicht is terug te vinden in de releasenotes die je kan bekijken via het dashboard van APRO. We nemen je graag mee in een paar functionaliteiten waar we de meeste feedback op gekregen hebben.

Documenten uploaden

Je kunt digitale documenten eenvoudig uploaden naar APRO. Denk bijvoorbeeld aan een mailtje dat je aan een verstrekking of mutatie wilt koppelen. Dit betekent tijdswinst voor de apotheek en we gaan samen papierverspilling tegen!

Autoriseren

Het autorisatiescherm is vernieuwd! Het autorisatiescherm was er al op ingericht dat je risicogestuurd de recepten kon autoriseren, dit is nu nog verder uitgebreid.

De risicoverhogende kenmerken die van toepassing zijn op de verstrekking worden getoond. Hier kun je op filteren zodat jij je tijd besteedt aan die recepten die er op dat moment toe doen. Denk bijvoorbeeld aan kenmerken zoals ‘Methotrexaat’, ‘EU’, ‘Opium’, ‘Antibiotica’ of een ‘handmatig’ receptje. Dit maakt het autoriseren overzichtelijker en efficiënter.

Deze kenmerken worden ook getoond op andere plekken in APRO waar een verstrekking een attentiewaarde verdient. Denk hierbij aan de zichtbaarheid bij het controleren en in de details van de verstrekking.

Actualiteitscontrole LSP (LSP What’s new)

Met behulp van LSP Actualiteitscontrole (LSP What’s new) kan direct bepaald worden of er voor een patiënt nieuwe informatie beschikbaar is op het LSP. Hiermee worden andere onnodige (en tijdrovende) LSP bevragingen met betrekking tot verstrekkingen en condities voorkomen. Voor het gebruik van deze actualiteitscontrole is geen UZI-pas nodig.

En wat is er nog meer…?

Er zijn verbeteringen doorgevoerd in de koppeling met Twinfield. Op deze manier krijg je een verbeterde inzage in de openstaande posten. Ook is het mogelijk om patiënten met een WLZindicatie te factureren op patiëntniveau aan de betreffende WLZ-instelling. Verder kun je eenvoudig en snel je CF/SF-bestelling op patiëntniveau inboeken door simpelweg het adresetiket te scannen. APRO presenteert je direct het scherm waar je kunt inboeken.

Natuurlijk is er nóg meer. Het volledige overzicht van deze release vind je in de releasenotes van APRO.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...