APRO 3.7: De nieuwe functionaliteiten
8 juni 2020

APRO release 3.7 is beschikbaar en bevat weer nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. Hieronder hebben we er een paar voor jullie uitgelicht. Uitgebreide beschrijvingen zijn te vinden in de release notes.

Elektronische toedienlijsten automatisch versturen

Het is nu mogelijk om automatisch vanuit APRO elektronische toedienlijsten te versturen naar Boomerweb, CareXS en Medicheck. Het verzenden gebeurt elke nacht voor alle patiënten over een periode van 4 weken. Zo heeft de verpleging altijd de laatste informatie ter beschikking inclusief inzicht in eventuele maandmedicatie.

Uiteraard kunnen de toedienlijsten voor individuele patiënten of groepen patiënten ook handmatig verstuurd worden voor aanpassingen die niet kunnen wachten.

Informatie over afleverwijze uitwisselen binnen een zorgcombinatie

Apotheken die onderdeel zijn van een zorgcombinatie, hebben vanaf nu de mogelijkheid om bij de kenmerken van een patiënt van een andere locatie, de afleverwijze te zien en over te nemen.

Koppeling met Smartcare

We hebben een koppeling gemaakt tussen APRO en Smartcare van Alliance. Hiermee wordt elke nacht vanuit APRO de patiënt- en verstrekkingsinformatie verstuurd van nieuwe patiënten en de vertrekkingen waarop wijzigingen zijn doorgevoerd. De Servicedesk kan dit voor je opzetten.

Nieuwe functionaliteit binnen Track & Trace

Als medicatie is uitgevuld (of een CF bestelling wordt ingeboekt) is het mogelijk een locatie aan te geven. De patiënt ontvangt een half uur later per e-mail of SMS een melding dat de medicatie klaarligt in de apotheek. Het is zelfs mogelijk na 7 en 14 dagen een reminder te sturen. Efficiënt en klantvriendelijk.

Wat is er nog meer…?

Het volledige overzicht van de nieuwe functionaliteiten en verbeteringen vinden klanten in de release notes van APRO.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.