APRO 3.7: De nieuwe functionaliteiten
8 jun, 2020

APRO release 3.7 is beschikbaar en bevat weer nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. Hieronder hebben we er een paar voor jullie uitgelicht. Uitgebreide beschrijvingen zijn te vinden in de release notes.

Elektronische toedienlijsten automatisch versturen

Het is nu mogelijk om automatisch vanuit APRO elektronische toedienlijsten te versturen naar Boomerweb, CareXS en Medicheck. Het verzenden gebeurt elke nacht voor alle patiënten over een periode van 4 weken. Zo heeft de verpleging altijd de laatste informatie ter beschikking inclusief inzicht in eventuele maandmedicatie.

Uiteraard kunnen de toedienlijsten voor individuele patiënten of groepen patiënten ook handmatig verstuurd worden voor aanpassingen die niet kunnen wachten.

Informatie over afleverwijze uitwisselen binnen een zorgcombinatie

Apotheken die onderdeel zijn van een zorgcombinatie, hebben vanaf nu de mogelijkheid om bij de kenmerken van een patiënt van een andere locatie, de afleverwijze te zien en over te nemen.

Koppeling met Smartcare

We hebben een koppeling gemaakt tussen APRO en Smartcare van Alliance. Hiermee wordt elke nacht vanuit APRO de patiënt- en verstrekkingsinformatie verstuurd van nieuwe patiënten en de vertrekkingen waarop wijzigingen zijn doorgevoerd. De Servicedesk kan dit voor je opzetten.

Nieuwe functionaliteit binnen Track & Trace

Als medicatie is uitgevuld (of een CF bestelling wordt ingeboekt) is het mogelijk een locatie aan te geven. De patiënt ontvangt een half uur later per e-mail of SMS een melding dat de medicatie klaarligt in de apotheek. Het is zelfs mogelijk na 7 en 14 dagen een reminder te sturen. Efficiënt en klantvriendelijk.

Wat is er nog meer…?

Het volledige overzicht van de nieuwe functionaliteiten en verbeteringen vinden klanten in de release notes van APRO.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...