Altijd en overal beschikbaar
15 november 2018

Is jouw apotheekinformatiesysteem altijd en overal beschikbaar? Of valt het wel eens uit? Als je systeem een keer is uitgevallen dan weet je dat de chaos snel compleet is: dossiers van patiënten zijn niet meer beschikbaar, medicatiebewaking uitvoeren wordt haast onmogelijk en ondertussen blijven de patiënten gewoon binnenstromen en neemt de wachttijd toe… Een werkend systeem is essentieel voor jouw bedrijfsprocessen én die van je collega’s: functionaliteiten als het receptverkeer en het delen van informatie via het LSP zijn simpelweg onmisbaar.

Wij vinden het belangrijk dat jij je werk goed kunt doen en daarom is farmaceutisch zorgsysteem APRO altijd en overal beschikbaar. APRO is namelijk een webapplicatie waardoor je lokaal geen software hoeft te installeren. Je ‘start’ APRO door naar een webpagina toe te gaan en in te loggen via 2-factor authenticatie; net zo simpel en veilig als met internetbankieren. Een groot voordeel hiervan is dat je APRO zelfs bij een lokale storing gewoon veilig kunt blijven gebruiken vanaf een willekeurig apparaat met internetverbinding, zélfs via een 3G- of 4G verbinding. Zo ben je er van verzekerd dat je je klanten te allen tijde snel en goed kunt blijven helpen!

Kortom: je hoeft je geen zorgen te maken over de beschikbaarheid van functionaliteiten want APRO is altijd en overal beschikbaar. Je kunt je werk ook tijdens een lokale storing gewoon veilig blijven doen. Dossiers opvragen via het LSP en zeker zijn van je patiëntveiligheid? Het kan allemaal dankzij APRO; op elk moment, waar dan ook en op ieder device.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.