Altijd en overal beschikbaar
15 nov, 2018

Is jouw apotheekinformatiesysteem altijd en overal beschikbaar? Of valt het wel eens uit? Als je systeem een keer is uitgevallen dan weet je dat de chaos snel compleet is: dossiers van patiënten zijn niet meer beschikbaar, medicatiebewaking uitvoeren wordt haast onmogelijk en ondertussen blijven de patiënten gewoon binnenstromen en neemt de wachttijd toe… Een werkend systeem is essentieel voor jouw bedrijfsprocessen én die van je collega’s: functionaliteiten als het receptverkeer en het delen van informatie via het LSP zijn simpelweg onmisbaar.

Wij vinden het belangrijk dat jij je werk goed kunt doen en daarom is farmaceutisch zorgsysteem APRO altijd en overal beschikbaar. APRO is namelijk een webapplicatie waardoor je lokaal geen software hoeft te installeren. Je ‘start’ APRO door naar een webpagina toe te gaan en in te loggen via 2-factor authenticatie; net zo simpel en veilig als met internetbankieren. Een groot voordeel hiervan is dat je APRO zelfs bij een lokale storing gewoon veilig kunt blijven gebruiken vanaf een willekeurig apparaat met internetverbinding, zélfs via een 3G- of 4G verbinding. Zo ben je er van verzekerd dat je je klanten te allen tijde snel en goed kunt blijven helpen!

Kortom: je hoeft je geen zorgen te maken over de beschikbaarheid van functionaliteiten want APRO is altijd en overal beschikbaar. Je kunt je werk ook tijdens een lokale storing gewoon veilig blijven doen. Dossiers opvragen via het LSP en zeker zijn van je patiëntveiligheid? Het kan allemaal dankzij APRO; op elk moment, waar dan ook en op ieder device.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...