APRO op het KNMP Najaarscongres 2019
9 okt, 2019

Op 8 oktober was APRO present op het KNMP Najaarscongres in het Beatrixtheater in Utrecht. We hebben genoten van deze dag! Veel apothekers wisten ons snel te vinden in de Foyer, waar veel demo’s van APRO zijn gegeven. Ook het invullen van de Quickscan gebeurde enthousiast door geïnteresseerde apothekers!  De prachtige reacties tijdens demo’s van APRO bij het zien van de efficiency die APRO jou en je team kan brengen, zijn geweldig om mee te maken.

Hartelijk dank aan iedereen die bijgedragen heeft aan dit mooie congres en natuurlijk een extra bedankje aan iedereen die onze stand bezocht heeft!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Waarom handmatig doen wat automatisch kan? Dat Optimaal Bestellen het logistieke proces in de apotheek makkelijker maakt, hebben inmiddels al vele apotheken ervaren. En maak je gebruik van APRO? Dan kan je voorraadbeheer nog sneller en makkelijker!...