APRO op het KNMP Najaarscongres 2019
9 okt, 2019

Op 8 oktober was APRO present op het KNMP Najaarscongres in het Beatrixtheater in Utrecht. We hebben genoten van deze dag! Veel apothekers wisten ons snel te vinden in de Foyer, waar veel demo’s van APRO zijn gegeven. Ook het invullen van de Quickscan gebeurde enthousiast door geïnteresseerde apothekers!  De prachtige reacties tijdens demo’s van APRO bij het zien van de efficiency die APRO jou en je team kan brengen, zijn geweldig om mee te maken.

Hartelijk dank aan iedereen die bijgedragen heeft aan dit mooie congres en natuurlijk een extra bedankje aan iedereen die onze stand bezocht heeft!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...