Apro in de schijnwerpers op KNMP Jubileumcongres
14 apr, 2017

Ieder jaar organiseert de KNMP twee congressen voor apothekers: één in het voorjaar en één in het najaar. Dit jaar viert de brancheorganisatie het 175-jarig bestaan en daarom was het voorjaarscongres op 13 april een feestelijk jubileumcongres. Promedico was ook op het congres aanwezig om het grote aantal nieuwsgierige apothekers zelf met APRO te laten werken.

De KNMP is de beroeps- en brancheorganisatie voor apothekers. De congressen die de organisatie twee keer per jaar verzorgt, zijn altijd goed bezocht. Het sterke programma, een beursvloer met interessante standhouders en de kans om bij te praten met collega’s van andere apotheken trekt altijd veel apothekers. Zo ook gisteren. Het jubileumcongres had als thema ‘Farmacogenetica: maatwerk voor de apotheker’. Tussen de presentaties door konden bezoekers op de beursvloer het eerste farmaceutisch zorgsysteem op de stand van Promedico proberen. De reacties waren zeer positief.  ‘Mooi systeem, volledig digitaal. Logisch dat dat alleen lukt als je het helemaal van de grond af opbouwt zoals Promedico’. Ook de eenvoud van het systeem werd vaak opgemerkt: ‘Ik kan zo aan de slag, er is geen uitleg meer nodig’. De meest gestelde vraag is wanneer het systeem beschikbaar is. Het antwoord daarop is deze zomer, dus zorg dat u op de hoogte blijft.

Het jubileum werd afgesloten met een goed verzorgd walking dinner en een cabaretvoorstelling van Pieter Derks. Complimenten voor de organisatie, het was een leerzame en mooie dag.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Waarom handmatig doen wat automatisch kan? Dat Optimaal Bestellen het logistieke proces in de apotheek makkelijker maakt, hebben inmiddels al vele apotheken ervaren. En maak je gebruik van APRO? Dan kan je voorraadbeheer nog sneller en makkelijker!...