Apro in de schijnwerpers op KNMP Jubileumcongres
14 april 2017

Ieder jaar organiseert de KNMP twee congressen voor apothekers: één in het voorjaar en één in het najaar. Dit jaar viert de brancheorganisatie het 175-jarig bestaan en daarom was het voorjaarscongres op 13 april een feestelijk jubileumcongres. Promedico was ook op het congres aanwezig om het grote aantal nieuwsgierige apothekers zelf met APRO te laten werken.

De KNMP is de beroeps- en brancheorganisatie voor apothekers. De congressen die de organisatie twee keer per jaar verzorgt, zijn altijd goed bezocht. Het sterke programma, een beursvloer met interessante standhouders en de kans om bij te praten met collega’s van andere apotheken trekt altijd veel apothekers. Zo ook gisteren. Het jubileumcongres had als thema ‘Farmacogenetica: maatwerk voor de apotheker’. Tussen de presentaties door konden bezoekers op de beursvloer het eerste farmaceutisch zorgsysteem op de stand van Promedico proberen. De reacties waren zeer positief.  ‘Mooi systeem, volledig digitaal. Logisch dat dat alleen lukt als je het helemaal van de grond af opbouwt zoals Promedico’. Ook de eenvoud van het systeem werd vaak opgemerkt: ‘Ik kan zo aan de slag, er is geen uitleg meer nodig’. De meest gestelde vraag is wanneer het systeem beschikbaar is. Het antwoord daarop is deze zomer, dus zorg dat u op de hoogte blijft.

Het jubileum werd afgesloten met een goed verzorgd walking dinner en een cabaretvoorstelling van Pieter Derks. Complimenten voor de organisatie, het was een leerzame en mooie dag.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.