Brochure APRO, de nieuwe manier van werken
28 sep, 2017

In augustus heeft Promedico het eerste farmaceutisch zorgsysteem APRO op de markt gebracht en is APRO succesvol geïmplementeerd bij apotheek ‘It Noard’ in Sneek. Daarnaast wordt APRO dit jaar nog bij een aantal andere apotheken in gebruik genomen. Met automatiseringspartner Zorg-IT is door Promedico daarnaast getekend voor een exclusieve samenwerking voor het zorgsysteem.

De samenwerking met Zorg-IT heeft betrekking op alle implementaties van APRO, het nieuwe zorgsysteem voor de apotheek, in het noordoosten van Nederland. Wanneer Promedico in deze regio APRO implementeert, verzorgt Zorg-IT de technische implementatie en ondersteuning en het onderhoud van hard- en software bij de apotheek. Ook andersom is het partnership exclusief: bij iedere nieuwe apotheek die gebruik maakt van de diensten van Zorg-IT wordt alleen APRO als zorgsysteem geïmplementeerd.

In deze brochure van Zorg-IT leest u meer over de nieuwe manier van werken met APRO én Zorg-IT.

Meer informatie over APRO vindt u daarnaast op de website van Promedico onder ‘aanbod’ en is hier te vinden op de website van Zorg-IT.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Het Topdesk Selfserviceportaal is vernieuwd!

Het Topdesk Selfserviceportaal is vernieuwd!

Het Selfserviceportaal is er op ingericht dat jij als klant je vragen, wensen of meldingen eenvoudig kunt indienen. Daarnaast kan je via het Selfserviceportaal eenvoudig de contactgegevens van Promedico vinden, om direct de juiste persoon of...