Brochure APRO, de nieuwe manier van werken
28 sep, 2017

In augustus heeft Promedico het eerste farmaceutisch zorgsysteem APRO op de markt gebracht en is APRO succesvol geïmplementeerd bij apotheek ‘It Noard’ in Sneek. Daarnaast wordt APRO dit jaar nog bij een aantal andere apotheken in gebruik genomen. Met automatiseringspartner Zorg-IT is door Promedico daarnaast getekend voor een exclusieve samenwerking voor het zorgsysteem.

De samenwerking met Zorg-IT heeft betrekking op alle implementaties van APRO, het nieuwe zorgsysteem voor de apotheek, in het noordoosten van Nederland. Wanneer Promedico in deze regio APRO implementeert, verzorgt Zorg-IT de technische implementatie en ondersteuning en het onderhoud van hard- en software bij de apotheek. Ook andersom is het partnership exclusief: bij iedere nieuwe apotheek die gebruik maakt van de diensten van Zorg-IT wordt alleen APRO als zorgsysteem geïmplementeerd.

In deze brochure van Zorg-IT leest u meer over de nieuwe manier van werken met APRO én Zorg-IT.

Meer informatie over APRO vindt u daarnaast op de website van Promedico onder ‘aanbod’ en is hier te vinden op de website van Zorg-IT.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...