Brochure APRO, de nieuwe manier van werken
28 september 2017

In augustus heeft Promedico het eerste farmaceutisch zorgsysteem APRO op de markt gebracht en is APRO succesvol geïmplementeerd bij apotheek ‘It Noard’ in Sneek. Daarnaast wordt APRO dit jaar nog bij een aantal andere apotheken in gebruik genomen. Met automatiseringspartner Zorg-IT is door Promedico daarnaast getekend voor een exclusieve samenwerking voor het zorgsysteem.

De samenwerking met Zorg-IT heeft betrekking op alle implementaties van APRO, het nieuwe zorgsysteem voor de apotheek, in het noordoosten van Nederland. Wanneer Promedico in deze regio APRO implementeert, verzorgt Zorg-IT de technische implementatie en ondersteuning en het onderhoud van hard- en software bij de apotheek. Ook andersom is het partnership exclusief: bij iedere nieuwe apotheek die gebruik maakt van de diensten van Zorg-IT wordt alleen APRO als zorgsysteem geïmplementeerd.

In deze brochure van Zorg-IT leest u meer over de nieuwe manier van werken met APRO én Zorg-IT.

Meer informatie over APRO vindt u daarnaast op de website van Promedico onder ‘aanbod’ en is hier te vinden op de website van Zorg-IT.

 

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.