De eerste koppeling met een apotheekrobot
21 jan, 2021

Apotheekrobots maken steeds vaker onderdeel uit van de apotheekinrichting. Algemeen gezien zijn er twee soorten: 1. het automatisch magazijn neemt het gehele logistieke proces voor zijn rekening en 2. de uitgifterobot aan de gevel van de apotheek. Deze laatste stelt cliënten in staat hun medicatie 24 uur per dag af te halen. APRO heeft de eerste koppeling met een apotheekrobot gerealiseerd! Deze is tot stand gekomen bij apotheek Medipark te Uden. Zij zijn overgegaan naar APRO en maakten reeds gebruik van een uitvulrobot in de apotheek. Deze is nu aangesloten op APRO!

Voordat de definitieve aansluiting een feit was, kon goed getest worden op eenzelfde robot op een andere locatie. Deze tests zijn goed verlopen en voor livegang zijn alle aansluitingen gemaakt en de nodige aanpassingen en integraties opgezet. Een grote uitdaging was het overzetten van alle voorraad informatie, wat de meeste tijd heeft gekost.

Begin deze week is apotheek Medipark gestart met APRO en de koppeling met de uitgifterobot. Promedico is verheugd om weer een blije klant te mogen verwelkomen! Voor meer informatie over een robotkoppeling kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...