Direct inzetbare oplossing(en) voor veilige zorg op afstand
20 mrt, 2020

ICT&Health heeft een website gelanceerd nav de Coronacrisis, waarop ze direct inzetbare oplossingen voor veilige zorg op afstand verzamelen. Op deze manier informeren ze de markt over de mogelijkheden die er zijn om zorg op afstand te faciliteren.

Ze roepen hierbij leveranciers op die een werkende en direct inzetbare oplossing aanbieden om deze aan te melden. De oplossing moet eenvoudig door de zorg ingezet kunnen worden om bijvoorbeeld mensen op afstand te helpen.

APRO voldoet aan de eisen die gesteld worden aan dergelijke oplossingen. Je kunt met APRO op een andere locatie werken dan in de apotheek (bijvoorbeeld thuis) en je hebt dus ook de mogelijkheid om met verschillende teams in de apotheek aanwezig te zijn. Je kunt dus veel beter inspelen op deze crisis, terwijl je farmaceutische zorg van hoog niveau gewaarborgd blijft voor je patiënten.

Je vindt APRO terug op deze website.

Klik hier om de oplossing te bekijken

Heb je vragen over wat APRO voor jou kan betekenen, nu maar ook in de toekomst? Neem dan contact met ons op, we informeren je graag.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Highlights nieuwe release APRO 3.14

Highlights nieuwe release APRO 3.14

APRO release 3.14 is beschikbaar vanaf medio week 10. Highlights uit deze release zijn: AGB webservice integratie Hiermee zijn alle zorgverleners te vinden met de laatste gegevens. Elke nacht vindt er nu automatisch een update plaats.. Pilot met...