Direct inzetbare oplossing(en) voor veilige zorg op afstand
20 maart 2020

ICT&Health heeft een website gelanceerd nav de Coronacrisis, waarop ze direct inzetbare oplossingen voor veilige zorg op afstand verzamelen. Op deze manier informeren ze de markt over de mogelijkheden die er zijn om zorg op afstand te faciliteren.

Ze roepen hierbij leveranciers op die een werkende en direct inzetbare oplossing aanbieden om deze aan te melden. De oplossing moet eenvoudig door de zorg ingezet kunnen worden om bijvoorbeeld mensen op afstand te helpen.

APRO voldoet aan de eisen die gesteld worden aan dergelijke oplossingen. Je kunt met APRO op een andere locatie werken dan in de apotheek (bijvoorbeeld thuis) en je hebt dus ook de mogelijkheid om met verschillende teams in de apotheek aanwezig te zijn. Je kunt dus veel beter inspelen op deze crisis, terwijl je farmaceutische zorg van hoog niveau gewaarborgd blijft voor je patiënten.

Je vindt APRO terug op deze website.

Klik hier om de oplossing te bekijken

Heb je vragen over wat APRO voor jou kan betekenen, nu maar ook in de toekomst? Neem dan contact met ons op, we informeren je graag.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.