Direct inzetbare oplossing(en) voor veilige zorg op afstand
20 mrt, 2020

ICT&Health heeft een website gelanceerd nav de Coronacrisis, waarop ze direct inzetbare oplossingen voor veilige zorg op afstand verzamelen. Op deze manier informeren ze de markt over de mogelijkheden die er zijn om zorg op afstand te faciliteren.

Ze roepen hierbij leveranciers op die een werkende en direct inzetbare oplossing aanbieden om deze aan te melden. De oplossing moet eenvoudig door de zorg ingezet kunnen worden om bijvoorbeeld mensen op afstand te helpen.

APRO voldoet aan de eisen die gesteld worden aan dergelijke oplossingen. Je kunt met APRO op een andere locatie werken dan in de apotheek (bijvoorbeeld thuis) en je hebt dus ook de mogelijkheid om met verschillende teams in de apotheek aanwezig te zijn. Je kunt dus veel beter inspelen op deze crisis, terwijl je farmaceutische zorg van hoog niveau gewaarborgd blijft voor je patiënten.

Je vindt APRO terug op deze website.

Klik hier om de oplossing te bekijken

Heb je vragen over wat APRO voor jou kan betekenen, nu maar ook in de toekomst? Neem dan contact met ons op, we informeren je graag.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...