Direct inzicht in relevante informatie patiënt en zijn medicatie
16 sep, 2019

Als u in APRO een patiënt oproept, verschijnt in één scherm álle relevante informatie nodig om deze patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Dit gaat verder dan alleen de medicatiehistorie.

Recept snel gevonden

Zo hoeft u in APRO nooit meer te zoeken naar een recept. U ziet in het patiënt-dashboard namelijk direct of u nog een artikel moet aanschrijven, uitvullen of controleren. Ook ziet u of het recept via het kluisje geleverd wordt of klaar ligt voor de bezorger. U vindt het recept dus snel, waar het zich ook bevindt in de apotheek.

Track-and-trace-locatie zichtbaar in patiënt-dashboard

Staat het recept klaar voor de patiënt en werkt u met een track-and-trace-systeem, dan doet u nóg meer voordeel met het patiënt-dashboard. APRO is namelijk niet alleen gekoppeld met de meeste track-and-trace-systemen maar heeft deze ook volledig geïntegreerd. En dat merkt u als gebruiker.

In het patiënt-dashboard in APRO ziet u direct de track-and-trace-locatie van de medicatie voor de patiënt. U hoeft hiervoor dus niet meer naar een tweede scherm om de locatie op te zoeken. De uitgifte handelt u af in APRO en desbetreffende locatie wordt weer vrijgegeven in uw track-and-trace-systeem en is weer beschikbaar voor het volgende artikel.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...