Direct inzicht in relevante informatie patiënt en zijn medicatie
16 september 2019

Als u in APRO een patiënt oproept, verschijnt in één scherm álle relevante informatie nodig om deze patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Dit gaat verder dan alleen de medicatiehistorie.

Recept snel gevonden

Zo hoeft u in APRO nooit meer te zoeken naar een recept. U ziet in het patiënt-dashboard namelijk direct of u nog een artikel moet aanschrijven, uitvullen of controleren. Ook ziet u of het recept via het kluisje geleverd wordt of klaar ligt voor de bezorger. U vindt het recept dus snel, waar het zich ook bevindt in de apotheek.

Track-and-trace-locatie zichtbaar in patiënt-dashboard

Staat het recept klaar voor de patiënt en werkt u met een track-and-trace-systeem, dan doet u nóg meer voordeel met het patiënt-dashboard. APRO is namelijk niet alleen gekoppeld met de meeste track-and-trace-systemen maar heeft deze ook volledig geïntegreerd. En dat merkt u als gebruiker.

In het patiënt-dashboard in APRO ziet u direct de track-and-trace-locatie van de medicatie voor de patiënt. U hoeft hiervoor dus niet meer naar een tweede scherm om de locatie op te zoeken. De uitgifte handelt u af in APRO en desbetreffende locatie wordt weer vrijgegeven in uw track-and-trace-systeem en is weer beschikbaar voor het volgende artikel.

 

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.