E-health 2020
21 januari 2020

Met digitale ondersteuning in de zorg (e-health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Toch weten veel Nederlanders nog niet voldoende wat e-health voor hen kan betekenen. Daarom wordt er elk jaar een e-healthweek georganiseerd om zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en ze te laten ervaren wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk neemt Promedico daar aan deel!

Promedico en e-health

Dit jaar wordt het jaar van OPEN. Vanaf 1 juli moeten alle huisartsen hun patiëntendossiers digitaal toegankelijk maken. Een belangrijke stap voor het op een open en innovatieve manier (online) werken en communiceren met patiënten. Promedico heeft het afgelopen jaar al de nodige voorbereidingen getroffen. Verder hebben we stappen gezet op het gebied van e-health en zelfzorg voor patiënten. Hiermee gaan we u helpen uw praktijk en zorggroep verder te digitaliseren.

Bezoek ons tijdens op de Uw Zorg online Challenge

Op 29 januari 2020 zijn we aanwezig op de Uw Zorg online Challenge. Tijdens dit evenement vertellen we u graag alles over hoe we u ondersteunen bij uw e-health doelstellingen voor 2020. We laten u onze oplossingen zien, delen ervaringen met u en vertellen u over onze plannen voor het komende jaar.

Promedico-gebruiker Jasper Schellingerhout, één van de digitale koplopers van Nederland, verzorgt een master class. U kunt zich ook inschrijven voor een demonstratie van Promedico’s e-healthservices en natuurlijk kunt u ons bezoeken op onze stand. We hopen u daar te zien!

OPEN- Regiotafel

Speciaal voor regio’s die deelnemen aan het OPEN-programma staat er een regiotafel op het programma. Als Pharmeon-partner nemen we daar uiteraard aan deel. We vertellen u over Uw Zorg online voor de diverse modules uit het OPEN-programma en delen ervaringen over de implementatie hiervan.

Programma en inschrijven

Het volledige programma en inschrijven kan op de eventpagina van Uw Zorg online Challenge. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld u snel aan!

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.