E-health 2020
21 jan, 2020

Met digitale ondersteuning in de zorg (e-health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Toch weten veel Nederlanders nog niet voldoende wat e-health voor hen kan betekenen. Daarom wordt er elk jaar een e-healthweek georganiseerd om zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en ze te laten ervaren wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk neemt Promedico daar aan deel!

Promedico en e-health

Dit jaar wordt het jaar van OPEN. Vanaf 1 juli moeten alle huisartsen hun patiëntendossiers digitaal toegankelijk maken. Een belangrijke stap voor het op een open en innovatieve manier (online) werken en communiceren met patiënten. Promedico heeft het afgelopen jaar al de nodige voorbereidingen getroffen. Verder hebben we stappen gezet op het gebied van e-health en zelfzorg voor patiënten. Hiermee gaan we u helpen uw praktijk en zorggroep verder te digitaliseren.

Bezoek ons tijdens op de Uw Zorg online Challenge

Op 29 januari 2020 zijn we aanwezig op de Uw Zorg online Challenge. Tijdens dit evenement vertellen we u graag alles over hoe we u ondersteunen bij uw e-health doelstellingen voor 2020. We laten u onze oplossingen zien, delen ervaringen met u en vertellen u over onze plannen voor het komende jaar.

Promedico-gebruiker Jasper Schellingerhout, één van de digitale koplopers van Nederland, verzorgt een master class. U kunt zich ook inschrijven voor een demonstratie van Promedico’s e-healthservices en natuurlijk kunt u ons bezoeken op onze stand. We hopen u daar te zien!

OPEN- Regiotafel

Speciaal voor regio’s die deelnemen aan het OPEN-programma staat er een regiotafel op het programma. Als Pharmeon-partner nemen we daar uiteraard aan deel. We vertellen u over Uw Zorg online voor de diverse modules uit het OPEN-programma en delen ervaringen over de implementatie hiervan.

Programma en inschrijven

Het volledige programma en inschrijven kan op de eventpagina van Uw Zorg online Challenge. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld u snel aan!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...