In één overzicht: de status en locaties van alle recepten van een patiënt
11 dec, 2018

In één oogopslag zien waar alle recepten van een patiënt zich bevinden en welke handelingen er nog moeten worden uitgevoerd? Het kan met farmaceutisch zorgsysteem APRO. In het dashboard heb je eenvoudig inzicht in wat er speelt rondom de patiënt waardoor je veel prettiger én efficiënter werkt.

Wanneer je een patiënt oproept in APRO toont het systeem namelijk alles omtrent die patiënt in één overzicht: waar in het proces alle recepten zich bevinden, welke handelingen nog moeten worden uitgevoerd en, als recepten al klaar liggen, wat de locatiecodes van de Track & Trace zijn. Je hoeft dus niet zelf te zoeken in verschillende bakjes of alles na te lopen: het systeem doet dit voor je.


Zodra de patiënt aan de balie staat heb jij direct inzicht in het complete plaatje. Je weet wat je nog moet doen voor een patiënt en kunt al diens recepten eenvoudig en efficiënt verwerken. Zo bespaar jij tijd en werk en is je patiënt nog sneller geholpen!

Meer over overzicht

Ook in één scherm: inzicht in dagelijks apotheekprocessen en in waar de drukte in de apotheek zich bevindt (bij ‘aanschrijven’, ‘uitvullen’ of ‘controleren’). Benieuwd hoe dat eruit ziet? Lees hier meer.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...