In één overzicht: de status en locaties van alle recepten van een patiënt
11 december 2018

In één oogopslag zien waar alle recepten van een patiënt zich bevinden en welke handelingen er nog moeten worden uitgevoerd? Het kan met farmaceutisch zorgsysteem APRO. In het dashboard heb je eenvoudig inzicht in wat er speelt rondom de patiënt waardoor je veel prettiger én efficiënter werkt.

Wanneer je een patiënt oproept in APRO toont het systeem namelijk alles omtrent die patiënt in één overzicht: waar in het proces alle recepten zich bevinden, welke handelingen nog moeten worden uitgevoerd en, als recepten al klaar liggen, wat de locatiecodes van de Track & Trace zijn. Je hoeft dus niet zelf te zoeken in verschillende bakjes of alles na te lopen: het systeem doet dit voor je.


Zodra de patiënt aan de balie staat heb jij direct inzicht in het complete plaatje. Je weet wat je nog moet doen voor een patiënt en kunt al diens recepten eenvoudig en efficiënt verwerken. Zo bespaar jij tijd en werk en is je patiënt nog sneller geholpen!

Meer over overzicht

Ook in één scherm: inzicht in dagelijks apotheekprocessen en in waar de drukte in de apotheek zich bevindt (bij ‘aanschrijven’, ‘uitvullen’ of ‘controleren’). Benieuwd hoe dat eruit ziet? Lees hier meer.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.