In één scherm inzicht in dagelijkse apotheekprocessen
5 dec, 2018

Hoe fijn zou het zijn als je in een oogopslag in het systeem kunt zien hoe druk het in de apotheek is bij ‘aanschrijven’, ‘uitvullen’ en ‘controleren’? Dan kunnen taken namelijk veel flexibeler worden ingevuld en kan jouw team veel prettiger en productiever werken. Met APRO is het mogelijk. Het systeem biedt handige overzichten die ervoor zorgen dat je eenvoudig inzicht hebt in de uit te voeren werkzaamheden. In het apotheekdashboard is áltijd direct inzichtelijk waar in de apotheek veel werk ligt: bij ‘aanschrijven’, ‘uitvullen’ of ‘controleren’. Bij elke categorie staat namelijk precies hoeveel receptregels zich daar bevinden. Hierdoor is in één oogopslag te zien wat er gedaan moet worden, waardoor jullie goed kunnen bepalen wat prioriteit heeft en wie er met welke taak start. Zo kunnen jullie zelfsturend werken en jullie capaciteit optimaal verdelen.

Overzicht in het apotheekdashboard

APRO biedt dus altijd direct inzicht in dagelijkse apotheekprocessen. Hierdoor kijken de assistentes bij sluitingstijd tevreden naar een lege aanschrijfbuffer, uitvulbuffer én een lege controlebuffer, is de bezorger onderweg en staan afhalers klaar in de Track & Trace. Zo maakt APRO werken niet alleen efficiënter, flexibeler en sneller, maar ook een stuk fijner.

Meer over inzicht

Ook in één scherm: het overzicht van de patiënt met daarin de status van al diens te verwerken recepten, de uit te voeren handelingen en de locatiecodes van de Track & Trace. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Lees hier meer.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...