In één scherm inzicht in dagelijkse apotheekprocessen
5 december 2018

Hoe fijn zou het zijn als je in een oogopslag in het systeem kunt zien hoe druk het in de apotheek is bij ‘aanschrijven’, ‘uitvullen’ en ‘controleren’? Dan kunnen taken namelijk veel flexibeler worden ingevuld en kan jouw team veel prettiger en productiever werken. Met APRO is het mogelijk. Het systeem biedt handige overzichten die ervoor zorgen dat je eenvoudig inzicht hebt in de uit te voeren werkzaamheden. In het apotheekdashboard is áltijd direct inzichtelijk waar in de apotheek veel werk ligt: bij ‘aanschrijven’, ‘uitvullen’ of ‘controleren’. Bij elke categorie staat namelijk precies hoeveel receptregels zich daar bevinden. Hierdoor is in één oogopslag te zien wat er gedaan moet worden, waardoor jullie goed kunnen bepalen wat prioriteit heeft en wie er met welke taak start. Zo kunnen jullie zelfsturend werken en jullie capaciteit optimaal verdelen.

Overzicht in het apotheekdashboard

APRO biedt dus altijd direct inzicht in dagelijkse apotheekprocessen. Hierdoor kijken de assistentes bij sluitingstijd tevreden naar een lege aanschrijfbuffer, uitvulbuffer én een lege controlebuffer, is de bezorger onderweg en staan afhalers klaar in de Track & Trace. Zo maakt APRO werken niet alleen efficiënter, flexibeler en sneller, maar ook een stuk fijner.

Meer over inzicht

Ook in één scherm: het overzicht van de patiënt met daarin de status van al diens te verwerken recepten, de uit te voeren handelingen en de locatiecodes van de Track & Trace. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Lees hier meer.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.