Je APRO contract nét zo flexibel als APRO zelf
14 okt, 2020

Hoe breng jij meer eenvoud, logica en flexibiliteit in jouw apotheek? En dan bedoelen we niet alleen op de werkvloer in de processen. Nee, dan kijken we graag nog een stapje verder. Namelijk hoe we je APRO contract nét zo flexibel maken als APRO zelf! We vertellen je er meer over in dit bericht.

Met APRO werk je efficiënt, papierloos, slimmer en heb je meer inzicht. Je hoeft immers nooit meer te zoeken naar een recept in je apotheek. Dat is mooi, maar we willen meer!

Eén van de dingen die we willen is flexibiliteit, in de breedste zin van het woord dus óók in je contract. We willen apotheekprocessen zo eenvoudig en soepel mogelijk maken en dat doen we ook met onze contractafspraken.

Kies je voor APRO, dan kies je voor:

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? We vertellen je hier graag meer over.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Highlights nieuwe release APRO 3.14

Highlights nieuwe release APRO 3.14

APRO release 3.14 is beschikbaar vanaf medio week 10. Highlights uit deze release zijn: AGB webservice integratie Hiermee zijn alle zorgverleners te vinden met de laatste gegevens. Elke nacht vindt er nu automatisch een update plaats.. Pilot met...