APRO KNOW HOW – GDS
31 jan, 2020

Twijfel jij ook wel eens of je het nu wel goed doet…? Waar je ook alweer op moet klikken…? Hoe je dat ene profiel goed wijzigt en hoe je dat afbouwschema nu zo makkelijk mogelijk invoert?

Wil jij tips en tricks krijgen, zodat je de GDS modules van APRO nóg beter begrijpt en je er makkelijker mee om kunt gaan? Wegens succes van de vorige sessie, geven we hier een vervolg op. Het APRO-team staat voor je klaar!

Voor wie?

Deze KNOW HOW is speciaal voor assistenten en apothekers die met APRO werken en gebruik maken van de GDS module.

Wat?

We nemen jullie mee in de meest gestelde vragen over GDS in APRO. Er zit áltijd die ene vraag tussen waar jij iedere week mee worstelt! Er is een APRO-omgeving aanwezig waar we op gaan werken. De tips & tricks worden per stapje toegelicht en er liggen casussen klaar met situaties die jullie ongetwijfeld bekend voorkomen!

Wanneer?

Woensdag 19 februari gaan we jou helpen met ál je vragen over GDS en laten we je alle ins- en outs zien. We beginnen om 9.30 uur en eindigen rond 12.30 uur.

Waar?

We nodigen jullie uit bij Promedico in Utrecht. Het adres is Winthontlaan 6.

Kan ik met OV komen?

Natuurlijk! Neem hiervoor de trein naar Utrecht CS. Hier stap je over op sneltram 61. Bij tramhalte Kanaleneiland Zuid stap je uit (dit is de 5e stop) en hoef je nog maar 5 minuutjes te lopen.

De koffie staat klaar!

Kosten?

Voor jou als APRO-gebruiker: helemaal NIETS! We helpen je graag op weg om sneller en efficiënter te werken met APRO in je apotheek!

Hoe schrijf ik mij in?

Stuur een mailtje naar Reza en geef aan met hoeveel personen (en wie) je wilt aanschuiven. Doe je dit alsjeblieft vóór 10 februari? We vinden het fijn als je in de mail erbij noteert als je specifieke dingen hebt die je graag wilt bespreken deze dag!

We zien je graag op 19 februari!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...