APRO KNOW HOW… GDS
24 oktober 2019

Twijfel jij ook wel eens of je het nu wel goed doet…? Waar je ook alweer op moet klikken…? Hoe je dat ene profiel goed wijzigt en hoe je dat afbouwschema nu zo makkelijk mogelijk invoert?

Wil jij tips en tricks krijgen, zodat je de GDS modules van APRO nóg beter begrijpt en je er makkelijker mee om kunt gaan? Het APRO-team staat voor je klaar!

Voor wie?

Deze KNOW HOW is speciaal voor assistenten en apothekers die met APRO werken en gebruik maken van de GDS module.

Wat?

We nemen jullie mee in de meest gestelde vragen over GDS in APRO. Er zit áltijd die ene vraag tussen waar jij iedere week mee worstelt! Er is een APRO-omgeving aanwezig waar we op gaan werken. De tips & tricks worden per stapje toegelicht en er liggen casussen klaar met situaties die jullie ongetwijfeld bekend voorkomen!

Wanneer?

Woensdag 27 november gaan we jou helpen met ál je vragen over GDS en laten we je alle ins- en outs zien. We beginnen om 10.00 uur en eindigen rond 13.00 uur na een gezamenlijke lunch.

Waar?

We nodigen jullie uit bij Promedico in Utrecht. Het adres is Winthontlaan 6.

Kan ik met OV komen?

Natuurlijk! Neem hiervoor de trein naar Utrecht CS. Hier stap je over op sneltram 61. Bij tramhalte Kanaleneiland Zuid stap je uit (dit is de 5e stop) en hoef je nog maar 5 minuutjes te lopen.

De koffie staat klaar!

Kosten?

Voor jou als APRO gebruiker: helemaal NIETS! We helpen je graag op weg om sneller en efficiënter te werken met APRO in je apotheek!

Hoe schrijf ik mij in?

Stuur een mailtje naar Reza en geef aan met hoeveel personen (en wie) je wilt aanschuiven. Doe je dit alsjeblieft vóór 18 november? We vinden het fijn als je in de mail erbij noteert als je specifieke dingen hebt die je graag wilt bespreken deze dag!

We zien je graag op 27 november!

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.