Koppeling APRO – Boomerweb beschikbaar
14 februari 2020

E-health specialist Boomerweb en Promedico introduceren de koppeling tussen APRO en de elektronische toedienregistratie-app van Boomerweb. Na de succesvolle afronding van de pilot is de koppeling nu beschikbaar voor alle APRO-gebruikers.

“Met Boomerweb werken vanuit APRO is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.” – Liy Liy Woo, beherend apotheker bij apotheek Rutten

Door de nieuwe, veilige koppeling tussen APRO en de ETDR-oplossing van Boomerweb hebben (thuis)zorgmedewerkers voortaan altijd de meest actuele medicatie-informatie bij de hand. Dit bespaart de apotheek papier en tijd. Het levert tevens waardevolle nieuwe inzichten op. Zo krijgt de apotheker realtime inzage in het daadwerkelijke medicatiegebruik en kunnen vragen en bestellingen voortaan snel digitaal worden afgehandeld. Dit alles versterkt de rol van de apotheker in het medicatieproces.

Pilot

Beherend apotheker Liy Liy Woo van apotheek Rutten in Eindhoven was nauw betrokken bij de pilot die begin dit jaar werd gestart.

“Ik was al bekend met Curo Apotheek, de ETDR-oplossing van Boomerweb, maar werken vanuit APRO met de koppeling naar Boomerweb was nieuw voor ons. Het werkt prima, gemakkelijk en is zeer gebruiksvriendelijk.”

Nu de pilot succesvol is afgerond, kunnen ook andere APRO-gebruikers van deze koppeling gebruik maken.

Aanmelden

Voor alle apotheken die APRO gebruiken, is de koppeling met de elektronische toedienregistratie-oplossing van Boomerweb op aanvraag beschikbaar. Neem voor meer vragen contact op met je APRO-account manager of met Boomerweb door een mail te sturen naar support@boomerweb.nl.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.