Koppeling APRO – Boomerweb beschikbaar
14 feb, 2020

E-health specialist Boomerweb en Promedico introduceren de koppeling tussen APRO en de elektronische toedienregistratie-app van Boomerweb. Na de succesvolle afronding van de pilot is de koppeling nu beschikbaar voor alle APRO-gebruikers.

“Met Boomerweb werken vanuit APRO is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.” – Liy Liy Woo, beherend apotheker bij apotheek Rutten

Door de nieuwe, veilige koppeling tussen APRO en de ETDR-oplossing van Boomerweb hebben (thuis)zorgmedewerkers voortaan altijd de meest actuele medicatie-informatie bij de hand. Dit bespaart de apotheek papier en tijd. Het levert tevens waardevolle nieuwe inzichten op. Zo krijgt de apotheker realtime inzage in het daadwerkelijke medicatiegebruik en kunnen vragen en bestellingen voortaan snel digitaal worden afgehandeld. Dit alles versterkt de rol van de apotheker in het medicatieproces.

Pilot

Beherend apotheker Liy Liy Woo van apotheek Rutten in Eindhoven was nauw betrokken bij de pilot die begin dit jaar werd gestart.

“Ik was al bekend met Curo Apotheek, de ETDR-oplossing van Boomerweb, maar werken vanuit APRO met de koppeling naar Boomerweb was nieuw voor ons. Het werkt prima, gemakkelijk en is zeer gebruiksvriendelijk.”

Nu de pilot succesvol is afgerond, kunnen ook andere APRO-gebruikers van deze koppeling gebruik maken.

Aanmelden

Voor alle apotheken die APRO gebruiken, is de koppeling met de elektronische toedienregistratie-oplossing van Boomerweb op aanvraag beschikbaar. Neem voor meer vragen contact op met je APRO-account manager of met Boomerweb door een mail te sturen naar support@boomerweb.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...