Mogelijkheid tot thuiswerken met APRO
16 mrt, 2020

Flexibel werken in de apotheekbranche

Niet voor iedereen in de apotheekbranche is het vanzelfsprekend: werken vanaf een andere locatie dan de apotheek. We hebben immers een recept nodig en natuurlijk de medicatie. Eén van de beperkende factoren is veelal het (papieren) receptbriefje en het printwerk dat plaatsvindt na het verwerken van het recept. Dit is op afstand vaak wat lastiger in te stellen en vervolgens is het een karwei om het printwerk op de juiste plek te krijgen in de apotheek. Hierdoor ben je veel tijd kwijt en is de receptflow niet (meer) optimaal, waardoor je het werken op afstand wat minder snel in zal zetten.

Werken vanaf een andere locatie met APRO

Met APRO is dit verleden tijd! APRO is een webapplicatie waardoor je overal kunt werken, dus ook vanuit huis of een andere locatie dan je apotheek. Zodra je een device met internetverbinding hebt en een internetbrowser (we adviseren Chrome of Firefox) kun je al aan de slag! Je logt in met je gebruikersnaam en wachtwoord en krijgt een code toegestuurd op je telefoon. Zo log je in met twee-factor authenticatie en werk je volledig veilig vanaf iedere locatie die je wenst. Je kunt bijvoorbeeld aanschrijven, controleren en autoriseren volledig op afstand uitvoeren.

APRO-apotheken

De apotheken die gebruik maken van APRO zijn vandaag allemaal uitgebreid geïnformeerd over deze mogelijkheden, zodat ze zo optimaal mogelijk gebruik kunnen maken hiervan. Kijkend naar de receptflow kan het ‘aanschrijven’ en ‘controleren’ volledig flexibel ingevuld worden en ben je niet gebonden aan de locatie van je apotheek. De processen ‘uitvullen’ en ‘uitgeven’ aan de balie blijven in de apotheek plaatsvinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Waarom handmatig doen wat automatisch kan? Dat Optimaal Bestellen het logistieke proces in de apotheek makkelijker maakt, hebben inmiddels al vele apotheken ervaren. En maak je gebruik van APRO? Dan kan je voorraadbeheer nog sneller en makkelijker!...