Efficiënter aanschrijfproces: Optimaal Aanschrijven
3 mrt, 2021

Sinds begin 2021 is APRO gestart met een nieuwe koppeling met Mosadex en NControl: Optimaal Aanschrijven. 

Met deze nieuwe koppeling wordt er een advies gegenereerd voor een recept dat in de aanschrijfbuffer staat. In sommige gevallen weten de medewerkers nog niet eens dat er een recept is, maar APRO heeft al bedacht wat je moet gaan doen!

Promedico en Ncontrol zetten hiermee een volgende stap in het verder vereenvoudigen van het aanschrijfproces. Met de introductie van Optimaal Aanschrijven krijgen APRO gebruikers naast de al bekende adviezen op patiëntvoorkeur, PRF en Mandaat nu ook advies rekening houdend met beschikbaarheid bij de groothandel en geldende marge. In het scherm van productselectie wordt nu voor het aanschrijven een top 3 getoond van middelen die voor u en de patiënt de beste keus zijn met in achtneming van bovenstaande parameters. Hierdoor zijn aanpassingen tijdens of na het aanschrijven verleden tijd.

Op het moment dat de apotheek afspraken heeft gemaakt met de leverancier, wordt een bepaald product label als eerste (advies) getoond. Dit geschiedt op basis van algoritmes die gebaseerd zijn op verschillende aspecten zoals prijzen, verzekering, etc. 

Dit gebeurt reeds in grote mate, maar pas achteraf tijdens het aanschrijven, wat niet erg efficiënt is. 

Het is een mijlpaal in een mooie samenwerking tussen Mosadex, Ncontrol en Promedico (APRO). Iedereen is dan ook trots op zijn of haar bijdrage aan dit ontwikkelingstraject.

 

dashboard optimaal aanschrijven

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...