Papierloos werken! Op het KNMP ziet u hoe
19 februari 2019

Nooit meer zoeken naar papieren receptjes en nooit meer voorlichtingsfolders printen terwijl uw apotheek vol staat met patiënten. Het is nú mogelijk. Alles in APRO werkt namelijk volledig digitaal.
Dat levert u niet alleen een besparing van uw printkosten op; u houdt ook nog eens 500 uur per jaar over.

Op dinsdag 12 maart 2019 is het weer tijd voor het KNMP-voorjaarscongres. Hét moment om bij ons langs te komen voor alle ins en outs omtrent APRO. De gehele dag geven we op onze stand (43) demo’s en beantwoorden we al uw vragen. Maak laagdrempelig kennis met het eerste farmaceutische zorgsysteem en kom erachter hoeveel tijd en werk u met ons papierloze systeem kunt besparen.

Buiten de beursvloer kunt u gedurende de dag ook een bezoek brengen aan verschillende boeiende lezingen. Het goed gevulde programma heeft als thema Oncologica en oncologie staat dan ook centraal.

Praktische informatie
KNMP-voorjaarscongres 12 maart 2019: thema Oncologica
Datum: dinsdag 12 maart 2019 vanaf 9:15 tot 16:30
Locatie: Beatrixtheater te Utrecht
Stand Apro: 43
Voor openbaar apothekers en ziekenhuisapothekers geaccrediteerd met 5 uren. De lunchworkshop is voor openbaar apothekers geaccrediteerd met 1,5 uur en voor ziekenhuisapothekers met 1 uur.
Meer informatie op de website van de KNMP

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.