Papierloos werken! Op het KNMP ziet u hoe
19 feb, 2019

Nooit meer zoeken naar papieren receptjes en nooit meer voorlichtingsfolders printen terwijl uw apotheek vol staat met patiënten. Het is nú mogelijk. Alles in APRO werkt namelijk volledig digitaal.
Dat levert u niet alleen een besparing van uw printkosten op; u houdt ook nog eens 500 uur per jaar over.

Op dinsdag 12 maart 2019 is het weer tijd voor het KNMP-voorjaarscongres. Hét moment om bij ons langs te komen voor alle ins en outs omtrent APRO. De gehele dag geven we op onze stand (43) demo’s en beantwoorden we al uw vragen. Maak laagdrempelig kennis met het eerste farmaceutische zorgsysteem en kom erachter hoeveel tijd en werk u met ons papierloze systeem kunt besparen.

Buiten de beursvloer kunt u gedurende de dag ook een bezoek brengen aan verschillende boeiende lezingen. Het goed gevulde programma heeft als thema Oncologica en oncologie staat dan ook centraal.

Praktische informatie
KNMP-voorjaarscongres 12 maart 2019: thema Oncologica
Datum: dinsdag 12 maart 2019 vanaf 9:15 tot 16:30
Locatie: Beatrixtheater te Utrecht
Stand Apro: 43
Voor openbaar apothekers en ziekenhuisapothekers geaccrediteerd met 5 uren. De lunchworkshop is voor openbaar apothekers geaccrediteerd met 1,5 uur en voor ziekenhuisapothekers met 1 uur.
Meer informatie op de website van de KNMP

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...