Samenwerken met meer apotheken
15 juli 2019

Werk je in een omgeving samen met andere apotheken? Dan vergemakkelijkt Apro je samenwerking tussen de apotheken onderling! Dit noemen we: ‘werken in een zorgcombinatie’. De zorgcombinatie bestaat al vanaf twee apotheken. De combinatie kan wat betreft aantal apotheken perfect aansluiten op iedere situatie.

Apotheken kunnen werken in een zorgcombinatie, ook wel ‘cluster’ genoemd. Deze apotheken delen informatie met elkaar, die buiten de zorgcombinatie niet is in te zien. Zij zien bijvoorbeeld eenvoudig of een andere apotheek binnen de zorgcombinatie dat ene artikel op voorraad heeft. Bovendien werken zij met éénzelfde patiëntdossier. Hierdoor kunnen zij eenvoudig activiteiten rondom een herhaalservice of een Geneesmiddel distributiesysteem (GDS) centraliseren. Dat werkt prettig en efficiënt samen!

Locatie-onafhankelijk samenwerken

Behalve het gegeven dat je een zorgcombinatie flexibel kunt inrichten, kun je met Apro ook locatie-onafhankelijk samenwerken. Ongeacht of je zelfstandig werkt of in zorgcombinatie(s). Apro werkt papierloos waardoor je álle processen per apotheek kunt uitvoeren, ongeacht je locatie! Daarmee belemmert het fysieke recept niet langer je efficiency. Via Apro kun je personeel op een andere vestiging eenvoudig laten meewerken, zonder dat het in de auto of op de fiets hoeft te stappen.

Een uitzondering is het ‘uitvullen’. Hierbij pak je het artikel en plak je etiketten. Dit kan alleen op de locatie waar je fysiek aanwezig bent.
Werk je met twee (of meer) apotheken, waarvan één apotheek kampt met een personeelstekort? Bijvoorbeeld tijdens een lunchpauze? Laat een medewerker uit een andere apotheek inloggen zodat die probleemloos kan meewerken op de werkvloer, zonder daar fysiek te zijn.

Meer informatie over werken binnen een zorgcombinatie

Bent u benieuwd wat het met Apro werken binnen zorgcombinaties voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

 

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.