Snel innoveren met APRO dankzij OutSystems
4 oktober 2017

Promedico zet APRO officieel in de markt

Veel meer snelheid in de initiële ontwikkeling en daarna ook nog eens veel meer snelheid in de doorontwikkeling. Promedico betrad dit jaar de markt voor apothekers met APRO, een (nagenoeg) papierloos en volledig patiënt-gestuurd farmaceutisch zorgsysteem, gebaseerd op het ‘low code platform’ van OutSystems. De keuze voor ontwikkelplatform OutSystems is een strategische beslissing geweest. Met het ‘low code platform’ van OutSystems kunnen nieuwe functionaliteiten namelijk razendsnel worden gerealiseerd.

APRO staat inmiddels ruim een maand live bij de eerste apotheek. Teammanager van APRO, Dimitri Kramer en Miguel Sousa van APRO’s innovatieteam blikken terug op de ontwikkeling, de implementatie én vertellen over de toekomst. Lees hier het interview.

 

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.