Snel innoveren met APRO dankzij OutSystems
4 okt, 2017

Promedico zet APRO officieel in de markt

Veel meer snelheid in de initiële ontwikkeling en daarna ook nog eens veel meer snelheid in de doorontwikkeling. Promedico betrad dit jaar de markt voor apothekers met APRO, een (nagenoeg) papierloos en volledig patiënt-gestuurd farmaceutisch zorgsysteem, gebaseerd op het ‘low code platform’ van OutSystems. De keuze voor ontwikkelplatform OutSystems is een strategische beslissing geweest. Met het ‘low code platform’ van OutSystems kunnen nieuwe functionaliteiten namelijk razendsnel worden gerealiseerd.

APRO staat inmiddels ruim een maand live bij de eerste apotheek. Teammanager van APRO, Dimitri Kramer en Miguel Sousa van APRO’s innovatieteam blikken terug op de ontwikkeling, de implementatie én vertellen over de toekomst. Lees hier het interview.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...