Bouwstenen voor nieuwe patiëntenzorg geplaatst
1 dec, 2017

“De markt is in beweging. Je ziet dat zorggroepen willen samenvoegen. Besturen zien de toegevoegde waarde van regionale samenwerking, én de shared savings. Vroeger was je als huisarts autonoom, maar tegenwoordig is zorg iets dat je met elkaar doet.”

In De Eerstelijns van november spraken directeur van Promedico Pita van Arkel, directeur van Care2U Michiel Boerkamp en voorzitter van De Stichting Automatisering Huisartsen (SAH) Maarten Vermeulen onder andere over geïntegreerde zorg, de ontwikkeling naar regionale, geïntegreerde zorgnetwerken en de noodzaak van open communicatie binnen een landelijke infrastructuur hiervoor.

“Geïntegreerde zorg is meer dan een stip op de horizon: de eerste oplossingen zijn opgeleverd”, aldus Pita van Arkel.

Lees hier het complete artikel

Bron: De Eerstelijns november 2017

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Waarom handmatig doen wat automatisch kan? Dat Optimaal Bestellen het logistieke proces in de apotheek makkelijker maakt, hebben inmiddels al vele apotheken ervaren. En maak je gebruik van APRO? Dan kan je voorraadbeheer nog sneller en makkelijker!...