Bouwstenen voor nieuwe patiëntenzorg geplaatst
1 december 2017

“De markt is in beweging. Je ziet dat zorggroepen willen samenvoegen. Besturen zien de toegevoegde waarde van regionale samenwerking, én de shared savings. Vroeger was je als huisarts autonoom, maar tegenwoordig is zorg iets dat je met elkaar doet.”

In De Eerstelijns van november spraken directeur van Promedico Pita van Arkel, directeur van Care2U Michiel Boerkamp en voorzitter van De Stichting Automatisering Huisartsen (SAH) Maarten Vermeulen onder andere over geïntegreerde zorg, de ontwikkeling naar regionale, geïntegreerde zorgnetwerken en de noodzaak van open communicatie binnen een landelijke infrastructuur hiervoor.

“Geïntegreerde zorg is meer dan een stip op de horizon: de eerste oplossingen zijn opgeleverd”, aldus Pita van Arkel.

Lees hier het complete artikel

Bron: De Eerstelijns november 2017

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.