Mijn GezondheidsPlatform staat aan het begin van een reis
18 apr, 2018

Patiënten willen en krijgen steeds meer regie over hun eigen gezondheid. Net als alles in het leven – van sociale contacten tot de centrale verwarming – willen mensen hun gezondheid digitaal managen. En dat kan. Zoals een HIS de huisartsenpraktijk ondersteunt en een KIS de ketenzorg, zo ondersteunt Mijn GezondheidsPlatform (MGP) de patiënt of de cliënt. Maar er is nog veel meer mogelijk. De komende tijd bouwt de Promedico Groep MGP uit naar een Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO) met talloze mogelijkheden, van het inzien van labwaarden tot volledig digitaal gezondheidsmanagement gekoppeld aan de systemen van zorg- en hulpverleners.

Het is inmiddels een jaar geleden dat Care2U MGP overnam en de reacties van gebruikers zijn enthousiast. Hen helpt MGP bijvoorbeeld om af te vallen, meetwaarden bij te houden en om medicatie op tijd in te nemen. Maar, in de toekomst wordt er nog veel meer mogelijk. Benieuwd naar de gebruikservaringen en naar welke innovaties er op de planning staan?

Lees hier het complete artikel over MGP.

Bron: De Eerstelijns april 2018.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Waarom handmatig doen wat automatisch kan? Dat Optimaal Bestellen het logistieke proces in de apotheek makkelijker maakt, hebben inmiddels al vele apotheken ervaren. En maak je gebruik van APRO? Dan kan je voorraadbeheer nog sneller en makkelijker!...