Mijn GezondheidsPlatform staat aan het begin van een reis
18 april 2018

Patiënten willen en krijgen steeds meer regie over hun eigen gezondheid. Net als alles in het leven – van sociale contacten tot de centrale verwarming – willen mensen hun gezondheid digitaal managen. En dat kan. Zoals een HIS de huisartsenpraktijk ondersteunt en een KIS de ketenzorg, zo ondersteunt Mijn GezondheidsPlatform (MGP) de patiënt of de cliënt. Maar er is nog veel meer mogelijk. De komende tijd bouwt de Promedico Groep MGP uit naar een Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO) met talloze mogelijkheden, van het inzien van labwaarden tot volledig digitaal gezondheidsmanagement gekoppeld aan de systemen van zorg- en hulpverleners.

Het is inmiddels een jaar geleden dat Care2U MGP overnam en de reacties van gebruikers zijn enthousiast. Hen helpt MGP bijvoorbeeld om af te vallen, meetwaarden bij te houden en om medicatie op tijd in te nemen. Maar, in de toekomst wordt er nog veel meer mogelijk. Benieuwd naar de gebruikservaringen en naar welke innovaties er op de planning staan?

Lees hier het complete artikel over MGP.

Bron: De Eerstelijns april 2018.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.