Nieuw HIS kost energie, maar levert winst in werkdruk
22 mei 2017

Stichting Gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost (GAZO) biedt een breed en multidisciplinair aanbod aan eerstelijnsgezondheidszorg voor ruim 45.000 patiënten. Een jaar geleden werd overgegaan op een ander HIS: Promedico-ASP. In De Eerstelijns verscheen op 16 mei een artikel over deze overstap, waar GAZO een jaar na dato tevreden op terugkijkt. Niet alleen de kwaliteiten van het HIS van Promedico speelden een belangrijke rol bij deze keuze, ook het feit dat het HIS niet alleen voor huisartsenpraktijken is ingericht, maar ook de mogelijkheid biedt om in de toekomst uit te breiden naar andere disciplines was een vereiste voor GAZO.

Lees het artikel hier

Bron: De Eerstelijns, mei 2017

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.