Nieuw HIS kost energie, maar levert winst in werkdruk
22 mei, 2017

Stichting Gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost (GAZO) biedt een breed en multidisciplinair aanbod aan eerstelijnsgezondheidszorg voor ruim 45.000 patiënten. Een jaar geleden werd overgegaan op een ander HIS: Promedico-ASP. In De Eerstelijns verscheen op 16 mei een artikel over deze overstap, waar GAZO een jaar na dato tevreden op terugkijkt. Niet alleen de kwaliteiten van het HIS van Promedico speelden een belangrijke rol bij deze keuze, ook het feit dat het HIS niet alleen voor huisartsenpraktijken is ingericht, maar ook de mogelijkheid biedt om in de toekomst uit te breiden naar andere disciplines was een vereiste voor GAZO.

Lees het artikel hier

Bron: De Eerstelijns, mei 2017

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Waarom handmatig doen wat automatisch kan? Dat Optimaal Bestellen het logistieke proces in de apotheek makkelijker maakt, hebben inmiddels al vele apotheken ervaren. En maak je gebruik van APRO? Dan kan je voorraadbeheer nog sneller en makkelijker!...