Patiënt in 2030: Wie zorgt voor mij?
21 februari 2017

Samen met drie andere strategische partners maakt Promedico deel uit van ‘Diagnose Transformatie’, het nieuwe Diagnose-programma van BeBright. Het programma zal best practices en concrete oplossingsrichtingen bieden voor betaalbare, toegankelijke en kwalitatieve gezondheidszorg in de toekomst.

Als onderdeel van het programma publiceren wij regelmatig interessante artikelen over trends in de gezondheidszorg. Met deze artikelen worden de need for change en enablers of change voor de gezondheidszorg belicht en uitdagingen geduid. Wij delen graag het tweede artikel ‘Patiënt in 2030: Wie zorgt voor mij?’.

Lees het artikel hier

Wij nodigen u uit onderdeel te zijn van het programma door actief te zijn op de workplace van ‘Diagnose Transformatie’. U kunt zich gratis aanmelden.

Wij houden u graag op de hoogte over het verloop van het programma. Wilt u meer informatie over het programma? Bezoek dan naar de website of stuur een e-mail naar communicatie@promedico.nl.

 

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.