Toenemende en complexere zorgvraag richting 2030
3 jan, 2017

Samen met drie andere strategische partners maakt Promedico deel uit van ‘Diagnose Transformatie’, het nieuwe Diagnose-programma van BeBright. Het programma zal best practices en concrete oplossingsrichtingen bieden voor betaalbare, toegankelijke en kwalitatieve gezondheidszorg in de toekomst.

Als onderdeel van het programma publiceren wij regelmatig interessante artikelen over trends in de gezondheidszorg. Met deze artikelen worden de need for change en enablers of change voor de gezondheidszorg belicht en uitdagingen geduid. Wij delen graag het eerste artikel ‘Toenemende en complexere zorgvraag richting 2030’.

Lees het artikel hier

Wij nodigen u uit onderdeel te zijn van het programma door actief te zijn op de workplace van ‘Diagnose Transformatie’. U kunt zich gratis aanmelden.

Wij houden u graag op de hoogte over het verloop van het programma. Wilt u meer informatie over het programma? Bezoek dan naar de website of stuur een e-mail naar communicatie@promedico.nl.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...