Arts en Zorg & Promedico zetten jarenlange samenwerking voort en bekrachtigen innovatief partnership
5 juli 2021

Arts en Zorg & Promedico zetten hun jarenlange samenwerking ook de komende jaren voort. Sinds 2016 werken de gezondheidscentra en huisartsenpraktijken van Arts en Zorg met Promedico-ASP. Namens Arts en Zorg & Promedico tekenden Amon van den Borg en Gijs van der Wielen de vernieuwde overeenkomst.

’’Wij zijn verheugd over deze nieuwe overeenkomst en kijken uit naar een verdere verdieping van onze reeds bestaande prettige samenwerking. Arts en Zorg heeft de afgelopen jaren via haar innovatieve platform Gezond.nl ingezet op verregaande digitalisering van de huisartsenpraktijken. Vanuit die positie zien wij in Promedico een belangrijke partner om onze ambities gezamenlijk te realiseren’’, zegt Amon van den Borg, Directeur Arts en Zorg Groep.

 

’’De nieuwe overeenkomt is een bevestiging en voortzetting van onze jarenlange relatie. Onze software sluit goed aan bij de strategie van Arts en Zorg en door het partnership ontstaan er nieuwe innovaties voor al onze huisartsen’’, zegt Gijs van der Wielen, Directeur Promedico Groep.

 

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.