Arts en Zorg & Promedico zetten jarenlange samenwerking voort en bekrachtigen innovatief partnership
5 jul, 2021

Arts en Zorg & Promedico zetten hun jarenlange samenwerking ook de komende jaren voort. Sinds 2016 werken de gezondheidscentra en huisartsenpraktijken van Arts en Zorg met Promedico-ASP. Namens Arts en Zorg & Promedico tekenden Amon van den Borg en Gijs van der Wielen de vernieuwde overeenkomst.

’’Wij zijn verheugd over deze nieuwe overeenkomst en kijken uit naar een verdere verdieping van onze reeds bestaande prettige samenwerking. Arts en Zorg heeft de afgelopen jaren via haar innovatieve platform Gezond.nl ingezet op verregaande digitalisering van de huisartsenpraktijken. Vanuit die positie zien wij in Promedico een belangrijke partner om onze ambities gezamenlijk te realiseren’’, zegt Amon van den Borg, Directeur Arts en Zorg Groep.

 

’’De nieuwe overeenkomt is een bevestiging en voortzetting van onze jarenlange relatie. Onze software sluit goed aan bij de strategie van Arts en Zorg en door het partnership ontstaan er nieuwe innovaties voor al onze huisartsen’’, zegt Gijs van der Wielen, Directeur Promedico Groep.

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...