Alle praktijken van zorggroep Het Huisartsenteam stappen over naar Promedico-ASP
3 maart 2020

Vandaag hebben zorggroep Het Huisartsenteam in regio West-Brabant en Promedico hun handtekening gezet onder het contract waarmee de samenwerking een feit wordt. Doordat de praktijken die zijn aangesloten bij Het Huisartsenteam gebruik gaan maken van één huisartsinformatiesysteem (HIS) – Promedico-ASP –  wordt samenwerken eenvoudiger en kan er makkelijker voor elkaar waargenomen worden bij onderbezetting.

Het Huisartsenteam en Promedico werken samen aan innovaties

De inzet van ICT en slimme technologie staat de komende jaren voorop bij de zorggroep. Het Huisartsenteam en Promedico gaan daarom samenwerken aan innovaties waardoor de zorggroep nog doelmatiger en efficiënter kan werken. Ook kan Het Huisartsenteam met Promedico-ASP verdere stappen maken binnen eHealth. Door het open platform van Promedico-ASP is het mogelijk gezamenlijk in te spelen op de toekomstplannen van de organisatie.

Jan Frans Mutsaerts (rechts), directeur zorggroep Het Huisartsenteam, en Gijs van der Wielen (links),
technisch directeur Promedico, ondertekenen het contract.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.