Alle praktijken van zorggroep Het Huisartsenteam stappen over naar Promedico-ASP
3 mrt, 2020

Vandaag hebben zorggroep Het Huisartsenteam in regio West-Brabant en Promedico hun handtekening gezet onder het contract waarmee de samenwerking een feit wordt. Doordat de praktijken die zijn aangesloten bij Het Huisartsenteam gebruik gaan maken van één huisartsinformatiesysteem (HIS) – Promedico-ASP –  wordt samenwerken eenvoudiger en kan er makkelijker voor elkaar waargenomen worden bij onderbezetting.

Het Huisartsenteam en Promedico werken samen aan innovaties

De inzet van ICT en slimme technologie staat de komende jaren voorop bij de zorggroep. Het Huisartsenteam en Promedico gaan daarom samenwerken aan innovaties waardoor de zorggroep nog doelmatiger en efficiënter kan werken. Ook kan Het Huisartsenteam met Promedico-ASP verdere stappen maken binnen eHealth. Door het open platform van Promedico-ASP is het mogelijk gezamenlijk in te spelen op de toekomstplannen van de organisatie.

Jan Frans Mutsaerts (rechts), directeur zorggroep Het Huisartsenteam, en Gijs van der Wielen (links),
technisch directeur Promedico, ondertekenen het contract.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...