COVID-19 project voor ASP en VDF binnenkort live
8 jan, 2021

Met veel gejuich is de eerste vaccinatie voor COVID-19 gerealiseerd! Afgelopen maand (december 2020) is er nog hard gewerkt aan het COVID-19 project voor de informatiesystemen ASP (huisartsen) en VDF (apotheekhoudende huisartsen) van Promedico. Nu de eerste vaccinatie een feit is kunnen wij melden dat de functie met betrekking tot ‘selecteren en uitnodigen’ binnenkort klaar staat in ASP en VDF. Volgende week 12 januari zal de COVID module voor VDF live gaan en vanaf 15 januari zullen ook de huisartsen die ASP gebruiken uitnodigingen kunnen sturen naar de COVID vaccinatie doelgroep. Het COVID-19 project zal in de komende periode stapsgewijs opgeleverd worden (voor ASP).

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Het Topdesk Selfserviceportaal is vernieuwd!

Het Topdesk Selfserviceportaal is vernieuwd!

Het Selfserviceportaal is er op ingericht dat jij als klant je vragen, wensen of meldingen eenvoudig kunt indienen. Daarnaast kan je via het Selfserviceportaal eenvoudig de contactgegevens van Promedico vinden, om direct de juiste persoon of...