Geaccrediteerde informatieavond over MedMij en O.P.E.N.
12 september 2019

Wat betekenen MedMij en O.P.E.N. voor uw praktijk of zorggroep? Wat weet u van het PGO (de persoonlijke gezondheidsomgeving) in relatie tot eHealth? De nieuwste ontwikkeling hoort u op dinsdag 24 september 2019 in het Postillion Convention Centre Amsterdam. Deelname aan de informatieavond voor huisartsen en apotheekhoudende huisartsen is kosteloos. Voor deelname ontvangt u 2 accreditatiepunten!

Op een infomarkt kunt u demonstraties bijwonen van Promedico-ASP en van het apotheekinformatiesysteem APRO. Stel daar gerust uw vragen en maak kennis met medewerkers van de ServiceDesk, het projectbureau (dat o.a. migraties begeleidt), softwareontwikkeling, accountmanager en directieleden.

Of ontmoet ons op donderdag 31 oktober in de regio Venlo of op donderdag 21 november in de regio Utrecht. GAIA (Gemeenschappelijke Accreditatie Internet Applicatie) heeft al deze bijeenkomsten gehonoreerd met 2 accreditatiepunten.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.