Geaccrediteerde informatieavond over MedMij en O.P.E.N.
12 sep, 2019

Wat betekenen MedMij en O.P.E.N. voor uw praktijk of zorggroep? Wat weet u van het PGO (de persoonlijke gezondheidsomgeving) in relatie tot eHealth? De nieuwste ontwikkeling hoort u op dinsdag 24 september 2019 in het Postillion Convention Centre Amsterdam. Deelname aan de informatieavond voor huisartsen en apotheekhoudende huisartsen is kosteloos. Voor deelname ontvangt u 2 accreditatiepunten!

Op een infomarkt kunt u demonstraties bijwonen van Promedico-ASP en van het apotheekinformatiesysteem APRO. Stel daar gerust uw vragen en maak kennis met medewerkers van de ServiceDesk, het projectbureau (dat o.a. migraties begeleidt), softwareontwikkeling, accountmanager en directieleden.

Of ontmoet ons op donderdag 31 oktober in de regio Venlo of op donderdag 21 november in de regio Utrecht. GAIA (Gemeenschappelijke Accreditatie Internet Applicatie) heeft al deze bijeenkomsten gehonoreerd met 2 accreditatiepunten.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...