Huisartsenpraktijk Keijzer winnaar van taart
18 maart 2020

Op de ‘Dag van de Doktersassistent’ riepen we assistenten op hun ideeën voor Promedico-ASP met ons te delen. Het was een groot succes met 91 reacties. Er zaten heel veel goede wensen bij. Een moeilijke keuze, maar er kan er maar één winnen en dat is Huisartsenpraktijk Keijzer uit Den Haag geworden.

De wens

De assistenten wensten dat de voornamen van patiënten onder de 18 jaar worden getoond in de agenda en de spreekuurlijst. Zo weten alle betrokkenen dat er een kind komt dat mogelijk begeleid wordt door een ouder. Ze kunnen de patiënt dan met hun voornaam begroeten bij het ophalen uit de wachtkamer. Veel persoonlijker. Een mooi, persoonlijk en snel realiseerbaar idee. Deze wens wordt in een van de volgende releases verwerkt.

We hebben de winnaar al persoonlijk op de hoogte gebracht. Zodra de situatie rondom het coronavirus het toelaat, gaan we langs met taart voor de hele praktijk.

Uw ideeën zijn waardevol

We hebben maar één winnaar gekozen, maar al uw ideeën zijn waardevol. Alle ideeën zijn verwerkt en worden mogelijk in een van de volgende releases vervuld. In de release notes kunt u dat altijd nalezen.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.