Huisartsenpraktijk Keijzer winnaar van taart
18 mrt, 2020

Op de ‘Dag van de Doktersassistent’ riepen we assistenten op hun ideeën voor Promedico-ASP met ons te delen. Het was een groot succes met 91 reacties. Er zaten heel veel goede wensen bij. Een moeilijke keuze, maar er kan er maar één winnen en dat is Huisartsenpraktijk Keijzer uit Den Haag geworden.

De wens

De assistenten wensten dat de voornamen van patiënten onder de 18 jaar worden getoond in de agenda en de spreekuurlijst. Zo weten alle betrokkenen dat er een kind komt dat mogelijk begeleid wordt door een ouder. Ze kunnen de patiënt dan met hun voornaam begroeten bij het ophalen uit de wachtkamer. Veel persoonlijker. Een mooi, persoonlijk en snel realiseerbaar idee. Deze wens wordt in een van de volgende releases verwerkt.

We hebben de winnaar al persoonlijk op de hoogte gebracht. Zodra de situatie rondom het coronavirus het toelaat, gaan we langs met taart voor de hele praktijk.

Uw ideeën zijn waardevol

We hebben maar één winnaar gekozen, maar al uw ideeën zijn waardevol. Alle ideeën zijn verwerkt en worden mogelijk in een van de volgende releases vervuld. In de release notes kunt u dat altijd nalezen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...