Informatiesessie 21 november: interactief en leerzaam
25 november 2019

Donderdag 21 november organiseerden we voor huisartsen, praktijkondersteuners, assistentes en zorggroepen onze derde informatiesessie van dit jaar. Dit keer in de provincie Utrecht. Met ruim 50 deelnemers een goed bezochte bijeenkomst. Naast kennisoverdracht en uitwisseling van tips, was er veel ruimte voor vragen en discussie.

Marijt Witteman, Product Owner Promedico-ASP, opende de bijeenkomst en startte met een update over de stand van zaken rondom Promedico-ASP. Een informele setting waarin iedereen zijn vragen, opmerkingen en zorgen kwijt kon.

Douwe Jippes nam hierna het stokje over en praatte de groep bij over de landelijke programma’s O.P.E.N. en MedMIJ, en het PGO. Een dankbare taak want er blijkt nog veel onduidelijkheid te zijn over wat dit voor de praktijken en patiënten betekent.

 

De avond werd afgesloten met de ‘Tips & Tricks’-sessie van Wouter van Koningsbruggen. Vol handigheidjes en informatie over functionaliteit binnen Promedico-ASP die weinig wordt gebruikt. Goed om te zien dat er tijdens de sessie ook tips vanuit de zaal gedeeld werden.

Gedurende de hele bijeenkomst was Henk Visser beschikbaar voor informatie en een demo  van onze oplossing voor apothekers APRO.

Gemist?

Kon u er niet bij zijn? Geen probleem. Ook in 2020 organiseren we informatiebijeenkomsten. We houden u op de hoogte via de verschillende kanalen.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.