Informatiesessie 21 november: interactief en leerzaam
25 nov, 2019

Donderdag 21 november organiseerden we voor huisartsen, praktijkondersteuners, assistentes en zorggroepen onze derde informatiesessie van dit jaar. Dit keer in de provincie Utrecht. Met ruim 50 deelnemers een goed bezochte bijeenkomst. Naast kennisoverdracht en uitwisseling van tips, was er veel ruimte voor vragen en discussie.

Marijt Witteman, Product Owner Promedico-ASP, opende de bijeenkomst en startte met een update over de stand van zaken rondom Promedico-ASP. Een informele setting waarin iedereen zijn vragen, opmerkingen en zorgen kwijt kon.

Douwe Jippes nam hierna het stokje over en praatte de groep bij over de landelijke programma’s O.P.E.N. en MedMIJ, en het PGO. Een dankbare taak want er blijkt nog veel onduidelijkheid te zijn over wat dit voor de praktijken en patiënten betekent.

 

De avond werd afgesloten met de ‘Tips & Tricks’-sessie van Wouter van Koningsbruggen. Vol handigheidjes en informatie over functionaliteit binnen Promedico-ASP die weinig wordt gebruikt. Goed om te zien dat er tijdens de sessie ook tips vanuit de zaal gedeeld werden.

Gedurende de hele bijeenkomst was Henk Visser beschikbaar voor informatie en een demo  van onze oplossing voor apothekers APRO.

Gemist?

Kon u er niet bij zijn? Geen probleem. Ook in 2020 organiseren we informatiebijeenkomsten. We houden u op de hoogte via de verschillende kanalen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...