Laatste versie Promedico-ASP vol nieuwe functionaliteiten en verbeteringen
11 feb, 2020

De afgelopen periode heeft het Promedico-ASP team hard gewerkt nieuwe functionaliteiten. Veelgehoorde klantwensen zijn in deze release opgenomen. Hieronder een kleine greep uit de verbeteringen en nieuwe mogelijkheden in Promedico-ASP.

 • Chronisch/niet-chronische medicatie
  Tijdens de Promedico regiosessies kwam regelmatig ter sprake dat het chronisch/ niet-chronisch maken van medicatie erg omslachtig was. Vooral na migraties was dit een tijdrovende klus. In deze release hebben we dat een stuk makkelijker gemaakt.
 • Episoden Samevoegen
  Episoden Samenvoegen stond ook al lang hoog op de wensenlijst. Dit is veel eenvoudiger maar vooral ook veel logischer geworden.
 • Onderwerp correspondentie wijzigen
  Het wijzigen van het onderwerp van reeds gekoppelde correspondentie is in deze versie ook gerealiseerd.

Pilot

Binnenkort starten we een pilot voor twee nieuwe functionaliteiten. Deze komen na afronding beschikbaar voor alle gebruikers.

 • Pro-actieve aanmelding Patiëntportaal
       

Het patiëntportaal staat bij veel onze gebruikers de komende periode hoog op de agenda. We hebben daarom verbeteringen doorgevoerd in de koppeling hiermee. Zo hebben we samen met Pharmeon de mogelijkheid ontwikkelt om de aanvraag voor het patiëntportaal direct te starten vanuit Promedico-ASP.

 • Bijlagen bij e-consult
  Bijlagen van het e-consult komen voortaan in Promedico-ASP terecht en zijn terug te vinden bij de correspondentie.

Op de planning

Op de dit moment werken we aan een mogelijkheid om de export naar VIP-Calculus geautomatiseerd aan te leveren. Verder zijn wij aan de slag met de module voor pneumokokkenvaccinatie en online inzage in het patiëntdossier (OPEN).

Kortere ontwikkelcycli

Om sneller in te spelen op wensen en eisen, hebben we de releasecyclus aangepast. We streven ernaar om elke maand met een nieuwe versie van Promedico-ASP te komen. Dit betekent dat je als gebruiker sneller profiteert van aanpassingen en nieuwe functionaliteit. Wat er door ons opgepakt wordt, wordt mede door jullie bepaald dus blijf je wensen met ons delen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...