Promedico-ASP: we maken de balans op
17 dec, 2019

Dat niet alles altijd gaat zoals je zou willen, daar kunnen we over meepraten. In SynthesHis van deze maand staat een interview met Mark Verheijen, Gijs van der Wielen en Marijt Witteman.  Daarin vertellen ze over de gevolgen van, maar vooral ook de redenen voor de migratie van Promedico-ASP naar een nieuwe hostingomgeving. Een migratie die niet vlekkeloos verliep, maar die nu in rustiger vaatwater is gekomen.

Hoe gaat het nu?

Sinds het interview is er veel veranderd. De afgelopen zes weken draait Promedico-ASP stabiel. Goed nieuws, maar voor ons geen reden om achterover te leunen. Met een interne taskforce hebben we analyses uitgevoerd bij klanten waar Promedico-ASP niet optimaal werkte. Aan de hand van deze testresultaten zijn verbeteringen doorgevoerd bij verschillende praktijken. We gaan daar net zo lang mee door totdat alle prakijken optimaal werken. Verder hebben we een QuickScan ontwikkeld waarmee we snel performancevraagstukken kunnen analyseren en oplossen. Daarnaast werken we aan veel gevraagde nieuwe functionaliteit.

Kwaliteit is waar we bij Promedico voor staan. En hoewel het een harde les is, hebben we in de afgelopen periode grote stappen gemaakt in het verbeteren van processen om die kwaliteit voor bestaande, maar ook nieuwe klanten te optimaliseren.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...