Promedico-ASP: we maken de balans op
17 december 2019

Dat niet alles altijd gaat zoals je zou willen, daar kunnen we over meepraten. In SynthesHis van deze maand staat een interview met Mark Verheijen, Gijs van der Wielen en Marijt Witteman.  Daarin vertellen ze over de gevolgen van, maar vooral ook de redenen voor de migratie van Promedico-ASP naar een nieuwe hostingomgeving. Een migratie die niet vlekkeloos verliep, maar die nu in rustiger vaatwater is gekomen.

Hoe gaat het nu?

Sinds het interview is er veel veranderd. De afgelopen zes weken draait Promedico-ASP stabiel. Goed nieuws, maar voor ons geen reden om achterover te leunen. Met een interne taskforce hebben we analyses uitgevoerd bij klanten waar Promedico-ASP niet optimaal werkte. Aan de hand van deze testresultaten zijn verbeteringen doorgevoerd bij verschillende praktijken. We gaan daar net zo lang mee door totdat alle prakijken optimaal werken. Verder hebben we een QuickScan ontwikkeld waarmee we snel performancevraagstukken kunnen analyseren en oplossen. Daarnaast werken we aan veel gevraagde nieuwe functionaliteit.

Kwaliteit is waar we bij Promedico voor staan. En hoewel het een harde les is, hebben we in de afgelopen periode grote stappen gemaakt in het verbeteren van processen om die kwaliteit voor bestaande, maar ook nieuwe klanten te optimaliseren.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.