Promedico en Huisartsen Zorggroep Breda sluiten mantelovereenkomst
16 februari 2022

Als derde huisartsen zorggroep in Brabant heeft Huisartsen Zorggroep Breda (HZG Breda) op dinsdag 8 februari 2022 een mantelovereenkomst getekend met Promedico voor het gebruik van Promedico-ASP. Door deze mantelovereenkomst kunnen leden van HZG Breda gebruikmaken van ons Huisartsen Informatie Systeem (HIS), tegen optimale afspraken.

De Mantelovereenkomst levert een bijdrage aan de uniformering van de processen in de huisartsenpraktijk en stelt de zorggroep in staat om op strategisch en tactisch niveau met Promedico te schakelen. HZG Breda en Promedico hebben alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking, nu en in de toekomst.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.