Promedico en Huisartsen Zorggroep Breda sluiten mantelovereenkomst
16 feb, 2022

Als derde huisartsen zorggroep in Brabant heeft Huisartsen Zorggroep Breda (HZG Breda) op dinsdag 8 februari 2022 een mantelovereenkomst getekend met Promedico voor het gebruik van Promedico-ASP. Door deze mantelovereenkomst kunnen leden van HZG Breda gebruikmaken van ons Huisartsen Informatie Systeem (HIS), tegen optimale afspraken.

De Mantelovereenkomst levert een bijdrage aan de uniformering van de processen in de huisartsenpraktijk en stelt de zorggroep in staat om op strategisch en tactisch niveau met Promedico te schakelen. HZG Breda en Promedico hebben alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking, nu en in de toekomst.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...