UPDATE LSP Noodvoorziening Promedico-ASP
17 apr, 2020

VZVZ gestart met het aanmelden op het LSP

De software-aanpassingen voor de noodvoorziening van het LHV, InEen, NHG en de Patiëntenfederatie waren voor Promedicio-ASP al gedaan (fase 1). Vandaag is VZVZ gestart met het aanmelden van alle patiënten met LSP opt-in onbekend (fase 2). Als patiënten zijn aangemeld, verandert de status van de opt-in van ‘OPT-IN=?’ naar ‘OPT-IN=CO2020’. Vanaf dat moment is het op de HAP mogelijk gegevens uit het medisch dossier van deze patiënt op te vragen via het LSP.

Het aanmelden van alle patiënten zal minimaal 1 dag in beslag nemen.

Tijdelijke maatregel

De noodvoorziening is een tijdelijke maatregel en zal ook weer teruggedraaid worden. Het moment van het terugdraaien wordt ook door de koepels bepaald.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...