UPDATE LSP Noodvoorziening Promedico-ASP
17 april 2020

VZVZ gestart met het aanmelden op het LSP

De software-aanpassingen voor de noodvoorziening van het LHV, InEen, NHG en de Patiëntenfederatie waren voor Promedicio-ASP al gedaan (fase 1). Vandaag is VZVZ gestart met het aanmelden van alle patiënten met LSP opt-in onbekend (fase 2). Als patiënten zijn aangemeld, verandert de status van de opt-in van ‘OPT-IN=?’ naar ‘OPT-IN=CO2020’. Vanaf dat moment is het op de HAP mogelijk gegevens uit het medisch dossier van deze patiënt op te vragen via het LSP.

Het aanmelden van alle patiënten zal minimaal 1 dag in beslag nemen.

Tijdelijke maatregel

De noodvoorziening is een tijdelijke maatregel en zal ook weer teruggedraaid worden. Het moment van het terugdraaien wordt ook door de koepels bepaald.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.