Win een taart op de Dag van de Doktersassistent
5 maart 2020

Promedico wenst u een fijne ‘Dag van de Doktersassistent’! Op deze dag horen wij graag hoe wij het leven van u als doktersassistent nog mooier kunnen maken. 

Win een taart voor uw team!

We willen continu innoveren en Promedico-ASP optimaliseren. Uw inbreng daarbij is voor ons essentieel. Op de Dag van de Doktersassistent kan uw wens in vervulling gaan en ook nog een taart voor de hele praktijk opleveren. Stuur vandaag (5 maart 2020) een e-mail en vertel ons welke verbetering in Promedico-ASP uw werk zou vergemakkelijken en dus doorgevoerd zou moeten worden. Het beste, haalbare idee belonen we met taart. Voor de hele praktijk! Dat idee zal uiteraard ook gerealiseerd worden in Promedico-ASP.

We kijken uit naar uw ideeën maar wensen u vooral een hele fijne dag.

Hoe doe ik mee?

Stuur vandaag een mail met onderwerp ‘Wens voor de dokterassistent’ met uw idee naar servicedesk@promedico.nl. Beschijf in de mail waar u nu tegenaan loopt en welke verbetering u hiervoor ziet. Alle ideeën worden beoordeeld door Promedico en de winnaar krijgt een taart!

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.