Win een taart op de Dag van de Doktersassistent
5 mrt, 2020

Promedico wenst u een fijne ‘Dag van de Doktersassistent’! Op deze dag horen wij graag hoe wij het leven van u als doktersassistent nog mooier kunnen maken. 

Win een taart voor uw team!

We willen continu innoveren en Promedico-ASP optimaliseren. Uw inbreng daarbij is voor ons essentieel. Op de Dag van de Doktersassistent kan uw wens in vervulling gaan en ook nog een taart voor de hele praktijk opleveren. Stuur vandaag (5 maart 2020) een e-mail en vertel ons welke verbetering in Promedico-ASP uw werk zou vergemakkelijken en dus doorgevoerd zou moeten worden. Het beste, haalbare idee belonen we met taart. Voor de hele praktijk! Dat idee zal uiteraard ook gerealiseerd worden in Promedico-ASP.

We kijken uit naar uw ideeën maar wensen u vooral een hele fijne dag.

Hoe doe ik mee?

Stuur vandaag een mail met onderwerp ‘Wens voor de dokterassistent’ met uw idee naar servicedesk@promedico.nl. Beschijf in de mail waar u nu tegenaan loopt en welke verbetering u hiervoor ziet. Alle ideeën worden beoordeeld door Promedico en de winnaar krijgt een taart!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Waarom handmatig doen wat automatisch kan? Dat Optimaal Bestellen het logistieke proces in de apotheek makkelijker maakt, hebben inmiddels al vele apotheken ervaren. En maak je gebruik van APRO? Dan kan je voorraadbeheer nog sneller en makkelijker!...