Carina van der Grijn nieuwe directeur Promedico
3 jul, 2017

Carina van der Grijn - PROMEDICOVanaf 1 juli jl. is Carina van der Grijn COO bij Promedico. Zij neemt de verantwoordelijkheden over van Marcel Bos, die als programmadirecteur van farmaceutisch zorgsysteem Apro verbonden blijft aan Promedico.

De afgelopen jaren heeft Promedico met succes diverse strategische initiatieven genomen op zowel productgebied als op het gebied van bedrijfsplanning- en management. Nu is de tijd aangebroken de volgende stap te zetten richting een regionale, geïntegreerde oplossing voor de eerstelijnszorg. Met het doel de focus op de dagelijkse werkzaamheden verder te versterken, is Carina van der Grijn per 1 juli onderdeel van de directie van Promedico. Carina werd eerder dit jaar aangesteld als IT manager. In de functie van COO vallen ook alle activiteiten met betrekking tot delivery onder haar verantwoordelijkheid.

Marcel Bos is vanaf 1 juli programmadirecteur APRO, het nieuwe farmaceutisch zorgsysteem dat deze zomer wordt gelanceerd.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Optimaal Bestellen: Uren besparen met één knop

Waarom handmatig doen wat automatisch kan? Dat Optimaal Bestellen het logistieke proces in de apotheek makkelijker maakt, hebben inmiddels al vele apotheken ervaren. En maak je gebruik van APRO? Dan kan je voorraadbeheer nog sneller en makkelijker!...