Carina van der Grijn nieuwe directeur Promedico
3 juli 2017

Carina van der Grijn - PROMEDICOVanaf 1 juli jl. is Carina van der Grijn COO bij Promedico. Zij neemt de verantwoordelijkheden over van Marcel Bos, die als programmadirecteur van farmaceutisch zorgsysteem Apro verbonden blijft aan Promedico.

De afgelopen jaren heeft Promedico met succes diverse strategische initiatieven genomen op zowel productgebied als op het gebied van bedrijfsplanning- en management. Nu is de tijd aangebroken de volgende stap te zetten richting een regionale, geïntegreerde oplossing voor de eerstelijnszorg. Met het doel de focus op de dagelijkse werkzaamheden verder te versterken, is Carina van der Grijn per 1 juli onderdeel van de directie van Promedico. Carina werd eerder dit jaar aangesteld als IT manager. In de functie van COO vallen ook alle activiteiten met betrekking tot delivery onder haar verantwoordelijkheid.

Marcel Bos is vanaf 1 juli programmadirecteur APRO, het nieuwe farmaceutisch zorgsysteem dat deze zomer wordt gelanceerd.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.