Centrale voorzieningen in ‘Doe maar duurzaam!’ op RTL7
28 november 2016

Samenwerking is noodzakelijk om te voldoen aan de toenemende vraag naar kwaliteit, veiligheid, beheersbaarheid, service en efficiëntie in de zorg. Promedico en Care2U hebben het initiatief genomen tot centrale voorzieningen, een organisch ICT-systeem, waarmee deze digitale samenwerking gerealiseerd kan worden. Wil jij meer weten over dit initiatief? Zondag 4 december 2016 om 12.30 uur wordt aandacht besteed aan centrale voorzieningen in ‘Doe Maar Duurzaam!’ op RTL 7.

‘Doe Maar Duurzaam!’ is een informerend programma over diverse duurzame ontwikkelingen en innovaties. Dit kan variëren van energie tot bouw en tot duurzaam ondernemen. In de uitzending van 4 december wordt ‘centrale voorzieningen’ uitgelicht, een duurzaam initiatief dat zorgt voor betere digitale samenwerking in de zorg. Manager Innovatie en Product bij Promedico Egbert van Gelder legt uit waarom de organisatie dit initiatief in samenwerking met Care2U is gestart. Sergej van Middendorp, Systeemontwerper, licht toe wat Stichting Koppeltaal in de ggz heeft bereikt en welke voordelen centrale voorzieningen in de eerstelijns zorg kunnen hebben.

doe-maar-duurzaam

Kijk zondag 4 december 2016 om 12.30 uur naar ‘Doe maar duurzaam!’ op RTL7 en leer meer over centrale voorzieningen in de eerstelijns zorg. De herhaling is te zien op zaterdag 10 december 2016 om 13.30 uur op RTL 7.
Kijk hier meer informatie over centrale voorzieningen of neem u contact op via communicatie@promedico.nl.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.