Centrale voorzieningen in ‘Doe maar duurzaam!’ op RTL7
28 nov, 2016

Samenwerking is noodzakelijk om te voldoen aan de toenemende vraag naar kwaliteit, veiligheid, beheersbaarheid, service en efficiëntie in de zorg. Promedico en Care2U hebben het initiatief genomen tot centrale voorzieningen, een organisch ICT-systeem, waarmee deze digitale samenwerking gerealiseerd kan worden. Wil jij meer weten over dit initiatief? Zondag 4 december 2016 om 12.30 uur wordt aandacht besteed aan centrale voorzieningen in ‘Doe Maar Duurzaam!’ op RTL 7.

‘Doe Maar Duurzaam!’ is een informerend programma over diverse duurzame ontwikkelingen en innovaties. Dit kan variëren van energie tot bouw en tot duurzaam ondernemen. In de uitzending van 4 december wordt ‘centrale voorzieningen’ uitgelicht, een duurzaam initiatief dat zorgt voor betere digitale samenwerking in de zorg. Manager Innovatie en Product bij Promedico Egbert van Gelder legt uit waarom de organisatie dit initiatief in samenwerking met Care2U is gestart. Sergej van Middendorp, Systeemontwerper, licht toe wat Stichting Koppeltaal in de ggz heeft bereikt en welke voordelen centrale voorzieningen in de eerstelijns zorg kunnen hebben.

doe-maar-duurzaam

Kijk zondag 4 december 2016 om 12.30 uur naar ‘Doe maar duurzaam!’ op RTL7 en leer meer over centrale voorzieningen in de eerstelijns zorg. De herhaling is te zien op zaterdag 10 december 2016 om 13.30 uur op RTL 7.
Kijk hier meer informatie over centrale voorzieningen of neem u contact op via communicatie@promedico.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...