Cheque overhandigd aan Jeugdsportfonds
12 oktober 2015

Op maandag 12 oktober heeft Promedico, in het kader van het 30 jarig bestaan, een cheque van € 3.030,- uitgereikt aan het Jeugdsportfonds. Ook de goede doelen Stichting Alzheimer en het Revalidatiefonds krijgen dit bedrag gestort.

Op 5 september 1985 vond de oprichtingsvergadering van Promedico plaats. Om deze mijlpaal te vieren en onze belofte ‘Beter voor iedereen’ kracht bij te zetten, werden drie goede doelen geselecteerd voor een financiële bijdrage van € 3.030,-. De doelen hebben te maken met preventie, revalidatie en volksziekten, iets waar u veel mee te maken krijgt in uw dagelijkse werk.

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.