Cheque overhandigd aan Jeugdsportfonds
12 okt, 2015

Op maandag 12 oktober heeft Promedico, in het kader van het 30 jarig bestaan, een cheque van € 3.030,- uitgereikt aan het Jeugdsportfonds. Ook de goede doelen Stichting Alzheimer en het Revalidatiefonds krijgen dit bedrag gestort.

Op 5 september 1985 vond de oprichtingsvergadering van Promedico plaats. Om deze mijlpaal te vieren en onze belofte ‘Beter voor iedereen’ kracht bij te zetten, werden drie goede doelen geselecteerd voor een financiële bijdrage van € 3.030,-. De doelen hebben te maken met preventie, revalidatie en volksziekten, iets waar u veel mee te maken krijgt in uw dagelijkse werk.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...