Nieuwe website en dertig jaar oer-Hollands
29 september 2015

Begin deze maand vierde Promedico ICT zijn dertigjarige verjaardag. Een mijlpaal waar wij enorm trots op zijn! Dit soort momenten zijn voor mij altijd aanleiding om even stil te staan en terug te kijken op de dingen die we bereikt hebben.

Nieuwe website

Bij een professioneel, groeiend bedrijf hoort een professionele uitstraling. Daarom is de afgelopen maanden gewerkt aan een vernieuwde website, die eind vorige week live is gegaan. Een volgende fase is de bouw van ‘Mijn Promedico’, een afgesloten omgeving voor onze gebruikers. Hiermee kunt u bijvoorbeeld meldingen maken over het systeem, die u nu telefonisch doet via de Servicedesk, en kunt u de status van uw melding terugzien. Ook kunt u middels een forum in contact komen met andere huisartsen. Wij kijken ernaar uit om u deze service te kunnen bieden in de nabije toekomst.

Groei

Nadat afgelopen periode  zes gezondheidscentra van Arts en Zorg hebben getekend voor de implementatie voor Promedico-ASP, hebben wij afgelopen vrijdag ook contracten mogen tekenen met GAZO, zes grote gezondheidscentra in Amsterdam. Hun 45.000 patiënten worden binnenkort bediend via Promedico-ASP. Met ons andere Huisartsen Informatie Systeem voor de apotheekhoudende huisarts, Promedico-VDF, zijn wij vandaag de dag zelfs marktleider.
Dertig jaar na de oprichting weten huisartsen nog altijd de weg te vinden naar Promedico en blijven wij maar groeien. We zijn enorm trots dat vandaag de dag in totaal zo’n 4 miljoen patiënten bediend worden via Promedico.

Promedico groeit dus. Niet alleen qua klanten, maar ook in zijn producten en medewerkers. Wij zijn altijd voor en door huisartsen geweest, maar onze belofte ‘Beter voor iedereen’ is breder dan dat. Wij willen bijdragen en een voortrekkersrol spelen in het verbeteren van de hele eerstelijnszorg. Dat betekent ontwikkeling van nieuwe producten. En met de uitbreiding van onze diensten, blijft ook het Promedico team ook steeds verder groeien: de mensen die vol inzet en enthousiasme dagelijks bezig zijn met onze producten, groeit ook nog steeds.

Oer-Hollands

Dertig jaar bestaan en dertig jaar groei kennis en kunde in uw vakgebied. Al die tijd is Promedico een oer-Hollandse organisatie gebleven. Ook iets waar wij erg trots op zijn. Want omdat Promedico in handen is van een stichting, hebben wij geen winstoogmerk en kunnen wij geld direct terugbrengen in de innovatie van ons product of ontwikkelen van nieuwe toepassingen.
De kernwoorden die onze toekomst én die van de zorg gaan bepalen zijn ‘open’ en ‘samen’. Wij zien vol energie deze toekomst tegemoet. Met een frisse nieuwe website, een uitbreiding van ons Promedico team, onze nieuwe producten en nieuwe klanten. Want de toekomst is ‘Beter voor iedereen’!

Vriendelijke groeten,

Marianne Dekker,
Commercieel manager Promedico ICT B.V

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.