De 1e editie van Promedico On Stage zit erop!
6 okt, 2021
Met meer dan 500 aanmeldingen was Promedico On Stage een groot succes!

Wij hopen dat je een leuke en leerzame avond hebt gehad, waarin je ook hebt kunnen netwerken.

Het succes van Promedico On Stage is natuurlijk mede te danken aan onze gastsprekers, die je alles konden vertellen over digitalisering in de huisartsenpraktijk:

  • Arene: De eerste online huisartsenpraktijk voor Nederland!
  • Pharmeon: Pharmeon maakt websites, patiëntportalen en apps voor de eerstelijns zorgpraktijk en in regionaal samenwerkingsverband.

Daarnaast waren er ook masterclasses te volgen van Promedico-ASP; een modern, overzichtelijk en intuïtief systeem voor huisartsen.

Na zoveel aanmeldingen en leuke reacties konden wij niet anders dan deze avond een vervolg geven. Daarom organiseren wij een tweede editie van Promedico On Stage!

Dus, heb je de eerste editie gemist? Heb je een masterclass niet bij kunnen wonen? Of vond je het gewoon zo leuk dat je er nog een keer bij wilt zijn? Meld je nu kosteloos aan voor de tweede editie van Promedico On Stage!

Het vernieuwde programma vind je op onze aanmeldpagina: https://www.promedico.nl/aanmelden-promedico-on-stage/

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuws & blogs

Meer nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en verhalen. Lees alles over Promedico en onze oplossingen voor apothekers, huisartsen en apotheekhoudende huisartsen.

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

Een blik in de tekenkamer: Een nieuwe naam

De fusie tussen de merken Promedico en Omnihis is goed nieuws voor de markt. Samen zijn we namelijk een stap dichterbij om deze te verdiepen en te verbreden. Met meer innovatiekracht, ontwikkelkracht en stabiliteit zorgen we voor het beste platform...