De 1e editie van Promedico On Stage zit erop!
6 oktober 2021
Met meer dan 500 aanmeldingen was Promedico On Stage een groot succes!

Wij hopen dat je een leuke en leerzame avond hebt gehad, waarin je ook hebt kunnen netwerken.

Het succes van Promedico On Stage is natuurlijk mede te danken aan onze gastsprekers, die je alles konden vertellen over digitalisering in de huisartsenpraktijk:

  • Arene: De eerste online huisartsenpraktijk voor Nederland!
  • Pharmeon: Pharmeon maakt websites, patiëntportalen en apps voor de eerstelijns zorgpraktijk en in regionaal samenwerkingsverband.

Daarnaast waren er ook masterclasses te volgen van Promedico-ASP; een modern, overzichtelijk en intuïtief systeem voor huisartsen.

Na zoveel aanmeldingen en leuke reacties konden wij niet anders dan deze avond een vervolg geven. Daarom organiseren wij een tweede editie van Promedico On Stage!

Dus, heb je de eerste editie gemist? Heb je een masterclass niet bij kunnen wonen? Of vond je het gewoon zo leuk dat je er nog een keer bij wilt zijn? Meld je nu kosteloos aan voor de tweede editie van Promedico On Stage!

Het vernieuwde programma vind je op onze aanmeldpagina: https://www.promedico.nl/aanmelden-promedico-on-stage/

Meer nieuws

Vind hier het laatste Promedico nieuws.

Sanday: dit is ons plan de campagne

Sanday: dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.   Een nieuwe...

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het...

Terugblik 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de...

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Regelmatig versturen we nieuwsbrieven afgestemd op apothekers, huisartsen of apotheekhoudende huisartsen. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.